ឈ្មោះ | ផលិតផលនិងប្រព័ន្ធទាំងអស់ត្រូវតែអនុលោមមានស្តង់ដាររនៃក្រសួងដែលពាក់ព័ន្ធ |
ការពិពណ៌នា | ការធានាឱ្យមានសុវត្ថិភាពនិងទប់ស្កាត់ការប៉ះពាល់ដល់វិស័យសាធារណៈឬសេដ្ឋកិច្ចជាតិគ្រប់ប្រភេទនៃផលិតផលឬប្រព័ន្ធ អនុលោមតាមស្តង់ដារកម្ពុជា (ISC) បានអនុម័តដោយក្រុមប្រឹក្សាស្តង់ដារជាតិនិងប្រកាសឱ្យប្រើដោយរដ្ឋមន្ត្រី |
មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញសម្ភារ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការនិងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
Validity From | 23/06/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B83 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកសញ្ញាបត្រ |
Legal/Regulation | Law on Standards of Cambodia |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11459 | - នំប៉័ងក្រិសប៍ |
11460 | - នំប៉័ងខ្ញី និងនំប្រហាក់ប្រហែល |
11461 | - - - នំប៊ីស្គីផ្អែម គ្មានកាកាវ |
11462 | - - - នំប៊ីស្គីផ្អែម មានដាក់កាកាវ |
11463 | - - នំពុម្ព និង នំទ្រាប |
11464 | - -មិនមានបន្ថែមនូវស្ករ ទឹកឃ្មុំ ស៊ុត ខ្លាញ់ ហ្វ្រូម៉ា ឬផ្លែឈើ |
11465 | - - ផ្សេងទៀត |
11466 | - - នំំប៊ីស្គីធំមិនផ្អែម |
11467 | - - នំប៊ីស្គីមិនផ្អែមដទៃទៀត |
11468 | - - នំខេក |