ឈ្មោះ តម្រូវការអាជ្ញាប័ណ្ណដែលផ្តល់ឱ្យដោយប្រធានរដ្ឋបាលនេសាទ និង CITES មុនការនាំចូលផលិតផលនេសាទ
ការពិពណ៌នា ពាណិជ្ជកម្មនាំចូលនូវផលិតផលនេសាទអាចធ្វើបាននៅពេល ៖ ១. អាជ្ញាប័ណ្ណត្រូវបានផ្តល់ឱ្យដោយប្រធានរដ្ឋបាលនេសាទកណ្តាល ។ ២. អាជ្ញាប័ណ្ណត្រូវបានផ្តល់ឱ្យដោយ អាជ្ញាធរគ្រប់គ្រង CITES កម្ពុជា សម្រាប់ផលិតផលនេសាទដែលជិតផុតពូជ ទោះបីមិនមែនក្នុងគោលបំណងពាណិជ្ជកម្មក៏ដោយ ។ ៣. វិញ្ញាបនបត្រត្រួតពិនិត្យគុណភាពនៃរោគវិទ្យានេសាទមួយត្រូវបានផ្តល់ឱ្យ ដោយប្រទេសនាំចេញ
មតិយោបល់ ដើម្បីគ្រប់គ្រងការនាំចេញ ការនាំចូលផលិតផលនេសាទ
Validity From 21/05/2006
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code A14
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:17:12
Updated Date 2023-03-08 06:17:12
Status publish
Measure Type Authorization Requirement
Legal/Regulation ច្បាប់ស្តីពីជលផល
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10511 - - -ស្រស់ ឬ​ក្លាស្សេ ៖ - - - -បង្គាខ្លឹង​ធំៗ (Penaeus monodon)
10512 - - -ស្រស់ ឬ​ក្លាស្សេ ៖ - - - -បង្គា​ពណ៌ស Whiteleg (Litopenaeus vannamei)
10513 - - -ស្រស់ ឬ​ក្លាស្សេ ៖ - - - -ផ្សេងទៀត
10514 - - -ក្រៀម ៖ - - - -នៅ​ក្នុង​ប្រអប់បិទជិត
10515 - - -ក្រៀម ៖ - - - -ផ្សេងទៀត
10516 - - -ផ្សេងទៀត ៖ - - - -នៅ​ក្នុង​ប្រអប់បិទជិត
10517 - - -ផ្សេងទៀត ៖ - - - -ផ្សេងទៀត
10518 - - -រស់
10519 - - -ស្រស់ ឬបង្កក
10520 - - -ម្សៅម៉ដ្ឋ ម្សៅ​គ្រើម និង​ម្សៅគ្រាប់
Next Entries
Old Entries