ឈ្មោះ តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000
មតិយោបល់ សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
Validity From 28/12/2000
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B31
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:16:55
Updated Date 2023-03-08 06:16:55
Status publish
Measure Type Labeling Requirement
Legal/Regulation ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11470 - -គ្រឿងផ្សំរបស់អ្នកដុតនំដែលគ្មានជាតិម្សៅ
11471 - -សម្បកថ្នាំនិងផលិតផលស្រដៀងនេះនៃប្រភេទសមស្របសម្រាប់ប្រើ ក្នុងឱសថសាស្រ្ត
11472 - - នំស្តើងៗ បន្ទះធ្វើពីម្សៅអង្ករសម្រាប់រុំ និងផលិតផលស្រដៀងគ្នា
11473 - - ផលិតផលអាហារដែលស្រួយឈ្ងុយឆ្ងាញ់ផ្សេងទៀត
11474 - - ផ្សេងទៀត
11475 - ត្រសក់ និងក្ដឹបត្រសក់
11476 - - ខ្ទឹមបារាំង
11477 - - ផ្សេងទៀត
11478 - -ចម្អិនដោយឡែកពីការចំហុយ ឬស្ងោរ
11479 - - ផ្សេងទៀត
Next Entries
Old Entries