ឈ្មោះ តម្រូវការវិញ្ញាបនបត្រការត្រួតពិនិត្យគុណភាពសម្រាប់ការនាំចូលផលិតផលនេសាទ
ការពិពណ៌នា ពាណិជ្ជកម្មនាំចូលនូវផលិតផលនេសាទអាចធ្វើបាននៅពេលវិញ្ញាបនបត្រត្រួតពិនិត្យគុណភាពនៃរោគវិទ្យានេសាទមួយត្រូវបានផ្តល់ឱ្យដោយប្រទេសនាំចេញ
មតិយោបល់ ដើម្បីគ្រប់គ្រងការនាំចេញ ការនាំចូលផលិតផលនេសាទ
Validity From 21/05/2006
Validity To 31/12/9999
Reference មាត្រា៦៧(៣)
Technical Code A83
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:17:12
Updated Date 2023-03-08 06:17:12
Status publish
Measure Type តម្រូវការផ្នែកសញ្ញាបត្រ
Legal/Regulation ច្បាប់ស្តីពីជលផល
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10511 - - -ស្រស់ ឬ​ក្លាស្សេ ៖ - - - -បង្គាខ្លឹង​ធំៗ (Penaeus monodon)
10512 - - -ស្រស់ ឬ​ក្លាស្សេ ៖ - - - -បង្គា​ពណ៌ស Whiteleg (Litopenaeus vannamei)
10513 - - -ស្រស់ ឬ​ក្លាស្សេ ៖ - - - -ផ្សេងទៀត
10514 - - -ក្រៀម ៖ - - - -នៅ​ក្នុង​ប្រអប់បិទជិត
10515 - - -ក្រៀម ៖ - - - -ផ្សេងទៀត
10516 - - -ផ្សេងទៀត ៖ - - - -នៅ​ក្នុង​ប្រអប់បិទជិត
10517 - - -ផ្សេងទៀត ៖ - - - -ផ្សេងទៀត
10518 - - -រស់
10519 - - -ស្រស់ ឬបង្កក
10520 - - -ម្សៅម៉ដ្ឋ ម្សៅ​គ្រើម និង​ម្សៅគ្រាប់
Next Entries
Old Entries