ឈ្មោះ | តម្រូវការវិញ្ញាបនបត្រការត្រួតពិនិត្យគុណភាពសម្រាប់ការនាំចូលផលិតផលនេសាទ |
ការពិពណ៌នា | ពាណិជ្ជកម្មនាំចូលនូវផលិតផលនេសាទអាចធ្វើបាននៅពេលវិញ្ញាបនបត្រត្រួតពិនិត្យគុណភាពនៃរោគវិទ្យានេសាទមួយត្រូវបានផ្តល់ឱ្យដោយប្រទេសនាំចេញ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីគ្រប់គ្រងការនាំចេញ ការនាំចូលផលិតផលនេសាទ |
Validity From | 21/05/2006 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | មាត្រា៦៧(៣) |
Technical Code | A83 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:17:12 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:12 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកសញ្ញាបត្រ |
Legal/Regulation | ច្បាប់ស្តីពីជលផល |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10511 | - - -ស្រស់ ឬក្លាស្សេ ៖ - - - -បង្គាខ្លឹងធំៗ (Penaeus monodon) |
10512 | - - -ស្រស់ ឬក្លាស្សេ ៖ - - - -បង្គាពណ៌ស Whiteleg (Litopenaeus vannamei) |
10513 | - - -ស្រស់ ឬក្លាស្សេ ៖ - - - -ផ្សេងទៀត |
10514 | - - -ក្រៀម ៖ - - - -នៅក្នុងប្រអប់បិទជិត |
10515 | - - -ក្រៀម ៖ - - - -ផ្សេងទៀត |
10516 | - - -ផ្សេងទៀត ៖ - - - -នៅក្នុងប្រអប់បិទជិត |
10517 | - - -ផ្សេងទៀត ៖ - - - -ផ្សេងទៀត |
10518 | - - -រស់ |
10519 | - - -ស្រស់ ឬបង្កក |
10520 | - - -ម្សៅម៉ដ្ឋ ម្សៅគ្រើម និងម្សៅគ្រាប់ |