ឈ្មោះ | តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
Validity From | 28/12/2000 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B31 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:16:55 |
Updated Date | 2023-03-08 06:16:55 |
Status | publish |
Measure Type | Labeling Requirement |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11490 | - - ផ្សេងទៀត |
11491 | - -ចំណិត និងកំណាត់ដុំ : - - -ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11492 | - -ចំណិត និងកំណាត់ដុំ : - - - ផ្សេងទៀត |
11493 | - - ផ្សេងទៀត: - - -ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11494 | - - ផ្សេងទៀត: - - - ផ្សេងទៀត |
11495 | - គ្រាប់សណ្ដែកបារាំង |
11496 | - - សណ្ដែក បកសំបកចេញ |
11497 | - - -ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11498 | - - - ផ្សេងទៀត |
11499 | - ទំញំងបារាំងអាស្ពារាហ្គាស |