ឈ្មោះ | តម្រូវការវិញ្ញាបនបត្រការត្រួតពិនិត្យគុណភាពសម្រាប់ការនាំចូលផលិតផលនេសាទ |
ការពិពណ៌នា | ពាណិជ្ជកម្មនាំចូលនូវផលិតផលនេសាទអាចធ្វើបាននៅពេលវិញ្ញាបនបត្រត្រួតពិនិត្យគុណភាពនៃរោគវិទ្យានេសាទមួយត្រូវបានផ្តល់ឱ្យដោយប្រទេសនាំចេញ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីគ្រប់គ្រងការនាំចេញ ការនាំចូលផលិតផលនេសាទ |
Validity From | 21/05/2006 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | មាត្រា៦៧(៣) |
Technical Code | A83 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:17:12 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:12 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកសញ្ញាបត្រ |
Legal/Regulation | ច្បាប់ស្តីពីជលផល |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10531 | - - -ដែលក្រៀម ប្រឡាក់អំបិល ឬត្រាំទឹកអំបិល ឆ្អើរ |
10532 | - - -រស់ |
10533 | - - -ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10534 | - - -បង្កក |
10535 | - - -ហាលងៀត ប្រឡាក់អំបិល ឬត្រាំអំបិល |
10536 | - - -រស់ |
10537 | - - -ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10538 | - - -បង្កក |
10539 | - - -ហាលងៀត ប្រឡាក់អំបិល ឬត្រាំអំបិល |
10540 | - - -ឆ្អើរ |