ឈ្មោះ ផលិតផលនិងប្រព័ន្ធទាំងអស់ត្រូវតែអនុលោមមានស្តង់ដាររនៃក្រសួងដែលពាក់ព័ន្ធ
ការពិពណ៌នា ការធានាឱ្យមានសុវត្ថិភាពនិងទប់ស្កាត់ការប៉ះពាល់ដល់វិស័យសាធារណៈឬសេដ្ឋកិច្ចជាតិគ្រប់ប្រភេទនៃផលិតផលឬប្រព័ន្ធ​ អនុលោមតាមស្តង់ដារកម្ពុជា (ISC) បានអនុម័តដោយក្រុមប្រឹក្សាស្តង់ដារជាតិនិងប្រកាសឱ្យប្រើដោយរដ្ឋមន្ត្រី
មតិយោបល់ ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញសម្ភារ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការនិងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ
Validity From 23/06/2007
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B83
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:17:08
Updated Date 2023-03-08 06:17:08
Status publish
Measure Type តម្រូវការផ្នែកសញ្ញាបត្រ
Legal/Regulation Law on Standards of Cambodia
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11499 - ទំញំងបារាំងអាស្ពារាហ្គាស
11500 - ផ្លែអូលីវ
11501 - ពោតផ្អែម
11502 - - ពន្លកទំពាំង
11503 - - -ក្នុង​ប្រអប់​បិទ​ជិត
11504 - - - ផ្សេងទៀត
11505 បន្លែ ផ្លែឈើ គ្រាប់ផ្លែឈើ សំបកផ្លែឈើ និងភាគផ្សេងៗរបស់រុក្ខជាតិ ដែល​ត្រូវ​បាន​រក្សារ​ទុក​ឲ្យ​បាន​យូរ​ដោយ​ប្រើ​ស្ករ (សំងួតអោយអស់ទឹក ស្រោប​ដោយ​ស្ករ ឬ​ក៏ធ្វើអោយទៅជាក្រាម)។
11506 - ការរៀបចំកែច្នៃដោយស្មើសាច់
11507 - - ផ្លែក្រូច
11508 - - -ទឹកផ្លែឈើខាប់ ក្រៅពីស្វាយ ម្នាស់ ឬស្ត្រប៊ឺរី
Next Entries
Old Entries