ឈ្មោះ | Mandatory certificate or trademark requirements for industrial and handicraft products |
ការពិពណ៌នា | ការតម្រូវអោយមានវិញ្ញាបនបត្រឬពាណិជ្ជសញ្ញា ជាចាំបាច់សម្រាប់ផលិតផលឧស្សាហកម្មនិងសិប្បកម្ម |
មតិយោបល់ | ការតម្រូវអោយមានវិញ្ញាបនបត្រឬពាណិជ្ជសញ្ញា ជាចាំបាច់សម្រាប់ផលិតផលឧស្សាហកម្មនិងសិប្បកម្ម |
Validity From | 31/01/2000 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | ការការពារអតិថិជននិងទប់ស្កាត់ការហូរចូលផលិតផលក្លែងក្លាយទៅក្នុងពាណិជ្ជកម្មប្រទេសកម្ពុជា |
Technical Code | B83 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:00 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:00 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកសញ្ញាបត្រ |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីពីការចុះបញ្ជីផលិតឧស្សាហកម្ម |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
Procedure Name | ការពិពណ៌នា | Category | View Procedure Detail with Relevant Forms |
---|---|---|---|
Application for Import Certification for Regulated Product | Procedure for the application of an Import Certificate for Regulated Product | View |
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11499 | - ទំញំងបារាំងអាស្ពារាហ្គាស |
11500 | - ផ្លែអូលីវ |
11501 | - ពោតផ្អែម |
11502 | - - ពន្លកទំពាំង |
11503 | - - -ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11504 | - - - ផ្សេងទៀត |
11505 | បន្លែ ផ្លែឈើ គ្រាប់ផ្លែឈើ សំបកផ្លែឈើ និងភាគផ្សេងៗរបស់រុក្ខជាតិ ដែលត្រូវបានរក្សារទុកឲ្យបានយូរដោយប្រើស្ករ (សំងួតអោយអស់ទឹក ស្រោបដោយស្ករ ឬក៏ធ្វើអោយទៅជាក្រាម)។ |
11506 | - ការរៀបចំកែច្នៃដោយស្មើសាច់ |
11507 | - - ផ្លែក្រូច |
11508 | - - -ទឹកផ្លែឈើខាប់ ក្រៅពីស្វាយ ម្នាស់ ឬស្ត្រប៊ឺរី |