ឈ្មោះ | តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
Validity From | 28/12/2000 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B33 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:16:55 |
Updated Date | 2023-03-08 06:16:55 |
Status | publish |
Measure Type | Packaging Requirement |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11500 | - ផ្លែអូលីវ |
11501 | - ពោតផ្អែម |
11502 | - - ពន្លកទំពាំង |
11503 | - - -ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11504 | - - - ផ្សេងទៀត |
11505 | បន្លែ ផ្លែឈើ គ្រាប់ផ្លែឈើ សំបកផ្លែឈើ និងភាគផ្សេងៗរបស់រុក្ខជាតិ ដែលត្រូវបានរក្សារទុកឲ្យបានយូរដោយប្រើស្ករ (សំងួតអោយអស់ទឹក ស្រោបដោយស្ករ ឬក៏ធ្វើអោយទៅជាក្រាម)។ |
11506 | - ការរៀបចំកែច្នៃដោយស្មើសាច់ |
11507 | - - ផ្លែក្រូច |
11508 | - - -ទឹកផ្លែឈើខាប់ ក្រៅពីស្វាយ ម្នាស់ ឬស្ត្រប៊ឺរី |
11509 | - - - ផ្សេងទៀត |