ឈ្មោះ តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ
ការពិពណ៌នា អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ
មតិយោបល់ ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ
មានសុពលភាពចាប់ពី 23/06/2007
មានសុពលភាពដល់ 31/12/9999
ឯកសារយោង
លេខកូដបច្ចេកទេស B31
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
ថ្ងៃបង្កើត 2023-03-08 06:17:08
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព 2023-03-08 06:17:08
ស្ថានភាព publish
ប្រភេទនៃវិធានការ Labeling Requirement
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ Law on Standards of Cambodia
លេខកូដ UN 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

វិធាននេះមានសុពលភាពទៅលើទំនិញវត្ថុធាតុដើម


កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម ការពិពណ៌នា
11499 - ទំញំងបារាំងអាស្ពារាហ្គាស
11500 - ផ្លែអូលីវ
11501 - ពោតផ្អែម
11502 - - ពន្លកទំពាំង
11503 - - -ក្នុង​ប្រអប់​បិទ​ជិត
11504 - - - ផ្សេងទៀត
11505 បន្លែ ផ្លែឈើ គ្រាប់ផ្លែឈើ សំបកផ្លែឈើ និងភាគផ្សេងៗរបស់រុក្ខជាតិ ដែល​ត្រូវ​បាន​រក្សារ​ទុក​ឲ្យ​បាន​យូរ​ដោយ​ប្រើ​ស្ករ (សំងួតអោយអស់ទឹក ស្រោប​ដោយ​ស្ករ ឬ​ក៏ធ្វើអោយទៅជាក្រាម)។
11506 - ការរៀបចំកែច្នៃដោយស្មើសាច់
11507 - - ផ្លែក្រូច
11508 - - -ទឹកផ្លែឈើខាប់ ក្រៅពីស្វាយ ម្នាស់ ឬស្ត្រប៊ឺរី
Next Entries
Old Entries