ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ |
ការពិពណ៌នា | អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
Validity From | 23/06/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B31 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Status | publish |
Measure Type | Labeling Requirement |
Legal/Regulation | Law on Standards of Cambodia |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11499 | - ទំញំងបារាំងអាស្ពារាហ្គាស |
11500 | - ផ្លែអូលីវ |
11501 | - ពោតផ្អែម |
11502 | - - ពន្លកទំពាំង |
11503 | - - -ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11504 | - - - ផ្សេងទៀត |
11505 | បន្លែ ផ្លែឈើ គ្រាប់ផ្លែឈើ សំបកផ្លែឈើ និងភាគផ្សេងៗរបស់រុក្ខជាតិ ដែលត្រូវបានរក្សារទុកឲ្យបានយូរដោយប្រើស្ករ (សំងួតអោយអស់ទឹក ស្រោបដោយស្ករ ឬក៏ធ្វើអោយទៅជាក្រាម)។ |
11506 | - ការរៀបចំកែច្នៃដោយស្មើសាច់ |
11507 | - - ផ្លែក្រូច |
11508 | - - -ទឹកផ្លែឈើខាប់ ក្រៅពីស្វាយ ម្នាស់ ឬស្ត្រប៊ឺរី |