ឈ្មោះ តម្រូវការវិញ្ញាបនបត្រការត្រួតពិនិត្យគុណភាពសម្រាប់ការនាំចូលផលិតផលនេសាទ
ការពិពណ៌នា ពាណិជ្ជកម្មនាំចូលនូវផលិតផលនេសាទអាចធ្វើបាននៅពេលវិញ្ញាបនបត្រត្រួតពិនិត្យគុណភាពនៃរោគវិទ្យានេសាទមួយត្រូវបានផ្តល់ឱ្យដោយប្រទេសនាំចេញ
មតិយោបល់ ដើម្បីគ្រប់គ្រងការនាំចេញ ការនាំចូលផលិតផលនេសាទ
Validity From 21/05/2006
Validity To 31/12/9999
Reference មាត្រា៦៧(៣)
Technical Code A83
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:17:12
Updated Date 2023-03-08 06:17:12
Status publish
Measure Type តម្រូវការផ្នែកសញ្ញាបត្រ
Legal/Regulation ច្បាប់ស្តីពីជលផល
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10551 - - -បង្កក
10552 - - -ក្រៀម ប្រឡាក់​អំបិល ឬ​ត្រាំ​ទឹក​អំបិល ឆ្អើរ
10553 - - -រស់
10554 - - -ស្រស់ ឬ​ក្លាស្សេ
10555 - - -បង្កក
10556 - - -ក្រៀម ប្រឡាក់អំបិល ឬ​ត្រាំ​ទឹក​អំបិល ឆ្អើរ
10557 - - -រស់
10558 - - -ស្រស់ ឬក្លាស្សេ
10559 - - -បង្កក
10560 - - -ដែល​ក្រៀម ប្រឡាក់​អំបិល ឬ​ត្រាំ​ទឹក​អំបិល ឆ្អើរ
Next Entries
Old Entries