ឈ្មោះ | តម្រូវការការត្រួតពិនិត្យគុណភាពលើផលិតផលជលផល |
ការពិពណ៌នា | ពាណិជ្ជកម្មនាំចេញនូវផលិតផលនេសាទអាចធ្វើបាននៅពេល ៖ ១. អាជ្ញាប័ណ្ណត្រូវបានផ្តល់ឱ្យដោយប្រធានរដ្ឋបាលនេសាទកណ្តាល ។ ២. អាជ្ញាប័ណ្ណត្រូវបានផ្តល់ឱ្យដោយ អាជ្ញាធរគ្រប់គ្រង CITES កម្ពុជា សម្រាប់ផលិតផលនេសាទដែលជិតផុតពូជ ទោះបីមិនមែនក្នុងគោលបំណងពាណិជ្ជកម្មក៏ដោយ ។ ៣. វិញ្ញាបនបត្រត្រួតពិនិត្យគុណភាពនៃរោគវិទ្យានេសាទមួយត្រូវបានផ្តល់ឱ្យ អាស្រ័យលើសំណើរបស់ប្រទេសដែលទំនិញត្រូវបាននាំចូល |
មតិយោបល់ | ដើម្បីគ្រប់គ្រងការនាំចេញ ការនាំចូលផលិតផលនេសាទ |
Validity From | 21/05/2006 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | មាត្រា 66 និងឧបសម្ព័ន្ធស្តីពីការដឹកជញ្ជូនផលិតផលជលផលជាលក្ខណ:ពាណិជ្ជកម្ម ប្រការ "ខ" |
Technical Code | P62 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:17:12 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:12 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកសញ្ញាបត្រ |
Legal/Regulation | ច្បាប់ស្តីពីជលផល |
Un Code | 2310-Certification required by the exporting country |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10551 | - - -បង្កក |
10552 | - - -ក្រៀម ប្រឡាក់អំបិល ឬត្រាំទឹកអំបិល ឆ្អើរ |
10553 | - - -រស់ |
10554 | - - -ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10555 | - - -បង្កក |
10556 | - - -ក្រៀម ប្រឡាក់អំបិល ឬត្រាំទឹកអំបិល ឆ្អើរ |
10557 | - - -រស់ |
10558 | - - -ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10559 | - - -បង្កក |
10560 | - - -ដែលក្រៀម ប្រឡាក់អំបិល ឬត្រាំទឹកអំបិល ឆ្អើរ |