ឈ្មោះ | តម្រូវការជាចាំបាច់នូវការបង្កើតISCសម្រាប់ផលិតផលឧស្សាហកម្ម |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការប្រើប្រាស់សញ្ញាស្តង់ដារកម្ពុជាអោយមានភាពត្រឹមត្រូវ (ISC) អ្នកគ្រប់គ្រងរោងចក្រ សហគ្រាស ឬសិប្បកម្ម គួរតែដាក់ស្លាកផលិតផលឧស្សាហកម្មដោយអនុលោមតាមបញ្ញតិរបស់ក្រសួងឧស្សាហកម្មនិងសិប្បកម្ម |
មតិយោបល់ | ដើម្បីសុវត្ថិភាពអ្នកប្រើប្រាស់និងការការពារនិងលើកកំពស់គុណភាពនៃផលិតផលឧស្សាហកម្ម |
Validity From | 15/05/2001 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B32 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:07 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:07 |
Status | publish |
Measure Type | Marking Requirement |
Legal/Regulation | Sub-Decree No. 042 on Industrial Standards Of Cambodia |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10603 | - - ផ្សេងទៀត |
10604 | - - ទឹកដោះសល់ពីបឺរ |
10605 | - - ផ្សេងទៀត |
10606 | - កាកទឹកដោះ និងកាកទឹកដោះកែច្នៃ ទោះបានឬមិនបានបង្ខាប់ ឬបន្ថែមស្ករ ឬសារជាតិផ្អែមផ្សេងទៀត |
10607 | - ផ្សេងទៀត |
10608 | - បឺរ |
10609 | - ផលិតផលពីទឹកដោះសម្រាប់លាបលើនំប៉័ង |
10610 | - - ខ្លាញ់បឺរអានីដ្រូស |
10611 | - - ប្រេងបឺរ |
10612 | - - បឺររាវ |