ឈ្មោះ | តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 28/12/2000 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | B33 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:55 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:55 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | Packaging Requirement |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11530 | - - -ធាង ឫស និងបំណែករុក្ខជាតិបរិភោគបានផ្សេងទៀត ដោយមិនដាក់បញ្ចូលនូវផ្លែឈើ ឬគ្រាប់ផ្លែឈើឡើយ |
11531 | - - -ផ្សេងទៀត ដែលមានបន្ថែមស្ករ ឬសារធាតុផ្អែមផ្សេងទៀត ឬសារជាតិអាល់កុល |
11532 | - - - ផ្សេងទៀត |
11533 | - - - ផ្លែគូលេន |
11534 | - - - ផ្លែមៀន |
11535 | - - -ពីធាង ឫស និងផ្នែកផ្សេងទៀតដែលអាចបរិភោគបានរបស់រុក្ខជាតិ លើកលែងចេញនូវផ្លែឈើ ឬគ្រាប់ផ្លែឈើ |
11536 | - - - ផ្សេងទៀត មានបន្ថែមស្ករ ឬវត្ថុផ្អែម ឬស្រាផ្សេងទៀត |
11537 | - - - - ផ្សេងទៀត |
11538 | - - ត្រូវបានបង្កក |
11539 | - - មិនបង្កក ពីតំលៃគិតជាប្រិកស៍ មិនលើសពី ២០ |