ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាប័ណ្ណឱ្យប្រើសញ្ញស្តង់ដារសម្រាប់ផលិតផល ឬ សំភារៈណាមួយ |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាសុវត្ថិភាព និងដើម្បីទប់ស្កាត់ផលប៉ះពាល់ដែលបង្កគ្រោះថ្នាក់ ដែលអាចនឹងប៉ះពាល់ដល់សាធារណៈ វិស័យឧស្សាហកម្ម ឬសេដ្ឋកិច្ចជាតិ ប្រភេទណាមួយនៃផលិតផលឬប្រព័ន្ធដែលអនុលោមតាមស្តង់ដារនៅកម្ពុជា (ISC) បានអនុម័តដោយក្រុមប្រឹក្សាស្តង់ដារជាតិនិងប្រកាសឱ្យប្រើដោយរដ្ឋមន្ត្រី |
មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
Validity From | 23/06/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B84 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Status | publish |
Measure Type | អធិការកិច្ច |
Legal/Regulation | Law on Standards of Cambodia |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11529 | - -ផ្លែក្រេនប៊ឺរី |
11530 | - - -ធាង ឫស និងបំណែករុក្ខជាតិបរិភោគបានផ្សេងទៀត ដោយមិនដាក់បញ្ចូលនូវផ្លែឈើ ឬគ្រាប់ផ្លែឈើឡើយ |
11531 | - - -ផ្សេងទៀត ដែលមានបន្ថែមស្ករ ឬសារធាតុផ្អែមផ្សេងទៀត ឬសារជាតិអាល់កុល |
11532 | - - - ផ្សេងទៀត |
11533 | - - - ផ្លែគូលេន |
11534 | - - - ផ្លែមៀន |
11535 | - - -ពីធាង ឫស និងផ្នែកផ្សេងទៀតដែលអាចបរិភោគបានរបស់រុក្ខជាតិ លើកលែងចេញនូវផ្លែឈើ ឬគ្រាប់ផ្លែឈើ |
11536 | - - - ផ្សេងទៀត មានបន្ថែមស្ករ ឬវត្ថុផ្អែម ឬស្រាផ្សេងទៀត |
11537 | - - - - ផ្សេងទៀត |
11538 | - - ត្រូវបានបង្កក |