ឈ្មោះ តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាប័ណ្ណឱ្យប្រើសញ្ញស្តង់​ដារសម្រាប់ផលិតផល ឬ សំភារៈណាមួយ
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាសុវត្ថិភាព និងដើម្បីទប់ស្កាត់ផលប៉ះពាល់ដែលបង្កគ្រោះថ្នាក់ ដែលអាចនឹងប៉ះពាល់ដល់សាធារណៈ វិស័យឧស្សាហកម្ម ឬសេដ្ឋកិច្ចជាតិ ប្រភេទណាមួយនៃផលិតផលឬប្រព័ន្ធដែលអនុលោមតាមស្តង់ដារនៅកម្ពុជា (ISC) បានអនុម័តដោយក្រុមប្រឹក្សាស្តង់ដារជាតិនិងប្រកាសឱ្យប្រើដោយរដ្ឋមន្ត្រី
មតិយោបល់ ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ
Validity From 23/06/2007
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B84
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:17:08
Updated Date 2023-03-08 06:17:08
Status publish
Measure Type អធិការកិច្ច
Legal/Regulation Law on Standards of Cambodia
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11529 - -ផ្លែក្រេនប៊ឺរី
11530 - - -ធាង ឫស និងបំណែករុក្ខជាតិបរិភោគបានផ្សេងទៀត ដោយមិនដាក់បញ្ចូលនូវផ្លែឈើ ឬគ្រាប់ផ្លែឈើឡើយ
11531 - - -ផ្សេងទៀត ដែលមានបន្ថែមស្ករ ឬសារធាតុផ្អែមផ្សេងទៀត ឬសារជាតិអាល់កុល
11532 - - - ផ្សេងទៀត
11533 - - - ផ្លែគូលេន
11534 - - - ផ្លែមៀន
11535 - - -ពីធាង ឫស និងផ្នែកផ្សេងទៀតដែលអាចបរិភោគបានរបស់រុក្ខជាតិ លើកលែងចេញនូវផ្លែឈើ ឬគ្រាប់ផ្លែឈើ
11536 - - - ផ្សេងទៀត មានបន្ថែមស្ករ ឬវត្ថុផ្អែម ឬស្រាផ្សេងទៀត
11537 - - - - ផ្សេងទៀត
11538 - - ត្រូវបានបង្កក
Next Entries
Old Entries