ឈ្មោះ តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ
ការពិពណ៌នា អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ
មតិយោបល់ ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ
Validity From 23/06/2007
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B31
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:17:08
Updated Date 2023-03-08 06:17:08
Status publish
Measure Type Labeling Requirement
Legal/Regulation Law on Standards of Cambodia
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11529 - -ផ្លែក្រេនប៊ឺរី
11530 - - -ធាង ឫស និងបំណែករុក្ខជាតិបរិភោគបានផ្សេងទៀត ដោយមិនដាក់បញ្ចូលនូវផ្លែឈើ ឬគ្រាប់ផ្លែឈើឡើយ
11531 - - -ផ្សេងទៀត ដែលមានបន្ថែមស្ករ ឬសារធាតុផ្អែមផ្សេងទៀត ឬសារជាតិអាល់កុល
11532 - - - ផ្សេងទៀត
11533 - - - ផ្លែគូលេន
11534 - - - ផ្លែមៀន
11535 - - -ពីធាង ឫស និងផ្នែកផ្សេងទៀតដែលអាចបរិភោគបានរបស់រុក្ខជាតិ លើកលែងចេញនូវផ្លែឈើ ឬគ្រាប់ផ្លែឈើ
11536 - - - ផ្សេងទៀត មានបន្ថែមស្ករ ឬវត្ថុផ្អែម ឬស្រាផ្សេងទៀត
11537 - - - - ផ្សេងទៀត
11538 - - ត្រូវបានបង្កក
Next Entries
Old Entries