| ឈ្មោះ | តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ | 
| ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 | 
| មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ | 
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 28/12/2000 | 
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 | 
| ឯកសារយោង | |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | B31 | 
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម | 
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:55 | 
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:55 | 
| ស្ថានភាព | publish | 
| ប្រភេទនៃវិធានការ | Labeling Requirement | 
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ | 
| លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition | 
 
    ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា | 
|---|---|
| 11560 | - - - ផ្សេងទៀត | 
| 11561 | - - -ល្បាយជាទឹកខាប់ៗដែលមានមូលដ្ឋានពីកាហ្វេកិនលីងកិនរួច ដែលមានប្រេងរុក្ខជាតិ | 
| 11562 | - - - ផ្សេងទៀត | 
| 11563 | - - តែរៀបចំ ដែលមានធាតុផ្សំពីតែ ម្សៅទឹកដោះគោ និង ស្ករ | 
| 11564 | - - ផ្សេងទៀត | 
| 11565 | - ឫសរបស់រុក្ខជាតិឈីកូរី ដែលគេយកមកលីង និង សណ្ឋានកាហ្វេផ្សេង ទៀតដែលគេលីង និងជាតិចំរាញ់ប្រេង និងសារធាតុខាប់របស់វា ។ | 
| 11569 | - ទឹកសៀង | 
| 11570 | - ទឹកប៉េងប៉ោះ និងទឹកជ្រលក់ផ្សេងទៀត | 
| 11571 | - ម្សៅម៉ូតាដ និងម៉ូតាដផ្សំរួច | 
| 11572 | - - ទឹកម្ទេស |