ឈ្មោះ តម្រូវការវេចខ្ចប់សម្រាប់រុក្ខជាតិអោយនៅដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ
ការពិពណ៌នា មធ្យោបាយដឹកជញ្ជូននៃរុក្ខជាតិដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ ត្រូវវេចខ្ចប់ឱ្យបានត្រឹមត្រូវទប់ស្កាត់ការលេចធ្លាយឬកំពប់ ដើម្បីការពារផលិតកម្មកសិកម្មនិងជីវចំរុះ
មតិយោបល់ ដើម្បីបងា្ករសេចក្តីណែនាំនៃការដាច់ដោយឡែកនិងសត្វដ៏គ្រោះថ្នាក់ចូលទៅក្នុងទឹកដីនៃប្រទេសកម្ពុជាការរាលដាលពីតំបន់មួយទៅតំបន់ផ្សេងទៀតនៅក្នុងដែនដីដដែលនោះឬទៅបណ្តាប្រទេសផ្សេងទៀតតាមរយៈមធ្យោបាយណាមួយនៃការដឹកជញ្ជូននៅក្នុងគោលបំណងដើម្បីការពារការផលិតកសិកម្មនិងជីវចំរុះ
Validity From 13/03/2003
Validity To 31/12/9999
Reference មាត្រា៨(៣)
Technical Code A33
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:16:57
Updated Date 2023-03-08 06:16:57
Status publish
Measure Type Packaging Requirement
Legal/Regulation អនុក្រឺត្យលេខ១៥ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យភូតគាមអនាម័យ
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10995 - -ម្សៅ​​​អង្ក​រ​​​រ៉ៃ
10996 - - ផ្សេងទៀត
10997 -សាច់គ្រាប់ធញ្ញជាតិ និង​ម្សៅ​​គ្រើមៈ ​- - - ចុង​អង្ករ នៃស្រូវ​សាលី Durum ឬ hard semolina
10998 -សាច់គ្រាប់ធញ្ញជាតិ និង​ម្សៅ​​គ្រើមៈ - - - ផ្សេងទៀត
10999 - - ពីពោត
11000 - - - ពីមេស្លីន
11001 - - - ពីអង្ករ
11002 - - - ផ្សេងទៀត
11003 - គ្រាប់
11004 - - ពីអូត
Next Entries
Old Entries