ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានវិញ្ញាបនបត្រPhytosanitaryនិង /ឬ វិញ្ញាបនបត្រ Phytosanitary នាំចេញឡើងវិញពេលនាំចូលនិងឆ្លងកាត់រុក្ខជាតិអោយនៅដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិទាំងអស់ |
ការពិពណ៌នា | រុក្ខជាតិដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិនាំចេញ នាំចូល និងធ្វើដំណើរឆ្លងកាត់ប្រទេសកម្ពុជាត្រូវមានវិញ្ញាបនបត្រ័ phytosanitary និង / ឬវិញ្ញាបនបត្រ phytosanitary ការនាំចេញនិង / ឬការនាំចេញរបស់ប្រទេសដើម្បីការពារការផលិតកសិកម្មនិងជីវចំរុះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីបងា្ករសេចក្តីណែនាំនៃការដាច់ដោយឡែកនិងសត្វដ៏គ្រោះថ្នាក់ចូលទៅក្នុងទឹកដីនៃប្រទេសកម្ពុជាការរាលដាលពីតំបន់មួយទៅតំបន់ផ្សេងទៀតនៅក្នុងដែនដីដដែលនោះឬទៅបណ្តាប្រទេសផ្សេងទៀតតាមរយៈមធ្យោបាយណាមួយនៃការដឹកជញ្ជូននៅក្នុងគោលបំណងដើម្បីការពារការផលិតកសិកម្មនិងជីវចំរុះ |
Validity From | 10/05/2010 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | មាត្រា ៣ (ចំនុច១) |
Technical Code | A83 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:17:09 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:09 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកសញ្ញាបត្រ |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីពីនីតិវិធីនៃការត្រួតពិនិត្យភូតគាមអនាម័យ |
Un Code | 0340-Certification requirement |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10995 | - -ម្សៅអង្កររ៉ៃ |
10996 | - - ផ្សេងទៀត |
10997 | -សាច់គ្រាប់ធញ្ញជាតិ និងម្សៅគ្រើមៈ - - - ចុងអង្ករ នៃស្រូវសាលី Durum ឬ hard semolina |
10998 | -សាច់គ្រាប់ធញ្ញជាតិ និងម្សៅគ្រើមៈ - - - ផ្សេងទៀត |
10999 | - - ពីពោត |
11000 | - - - ពីមេស្លីន |
11001 | - - - ពីអង្ករ |
11002 | - - - ផ្សេងទៀត |
11003 | - គ្រាប់ |
11004 | - - ពីអូត |