ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានអាជ្ញាបណ្ណមុនពេលបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារ |
ការពិពណ៌នា | អ្នកដែលបានផលិតឬកែច្នៃផលិតផលមួយត្រូវតែអនុវត្តតាមស្ដង់ដារដែលបានអនុញ្ញាតនិងបង្ហាញសញ្ញាស្ដង់ដារលើផលិតផលនេះបន្ទាប់ពីបានទទួលអាជ្ញាប័ណ្ណពីវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជានោះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញ សម្ភារៈ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការ ព្រមទាំងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
Validity From | 23/06/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B31 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Status | publish |
Measure Type | Labeling Requirement |
Legal/Regulation | Law on Standards of Cambodia |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11559 | - - - កាហ្វេឆ្អិនស្រេច |
11560 | - - - ផ្សេងទៀត |
11561 | - - -ល្បាយជាទឹកខាប់ៗដែលមានមូលដ្ឋានពីកាហ្វេកិនលីងកិនរួច ដែលមានប្រេងរុក្ខជាតិ |
11562 | - - - ផ្សេងទៀត |
11563 | - - តែរៀបចំ ដែលមានធាតុផ្សំពីតែ ម្សៅទឹកដោះគោ និង ស្ករ |
11564 | - - ផ្សេងទៀត |
11565 | - ឫសរបស់រុក្ខជាតិឈីកូរី ដែលគេយកមកលីង និង សណ្ឋានកាហ្វេផ្សេង ទៀតដែលគេលីង និងជាតិចំរាញ់ប្រេង និងសារធាតុខាប់របស់វា ។ |
11569 | - ទឹកសៀង |
11570 | - ទឹកប៉េងប៉ោះ និងទឹកជ្រលក់ផ្សេងទៀត |
11571 | - ម្សៅម៉ូតាដ និងម៉ូតាដផ្សំរួច |