ឈ្មោះ តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000
មតិយោបល់ សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
Validity From 28/12/2000
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B33
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:16:55
Updated Date 2023-03-08 06:16:55
Status publish
Measure Type Packaging Requirement
Legal/Regulation ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11583 - - ផ្សេងទៀត: - - - ផ្សេងទៀត
11584 ការ៉េម​ និង​ ការ៉េមដែលអាចបរិភោគផ្សេងទៀត ទោះបីជាតិកាកាវ ឬគ្មានក៏ដោយ
11585 - សំបូរដោយប្រូតេអ៊ីន និងសារធាតុបង្គុំប្រូតេអ៊ីន
11586 - - តៅហ៊ូក្រៀម និង ចំណិតតៅហ៊ូ
11587 - - ទឺកស៊ីរ៉ូមានរសជាតិ​ ឬ មានពណ៌
11588 - - ម្សៅក្រែមដែលមិនជាតិទឹកដោះគោ
11589 - -សារធាតុមេដំបែដែលគេសម្លាប់កោសិកាក្រហមដោយស្វ័យប្រវត្តិ : - - -ជាម្សៅ
11590 - -សារធាតុមេដំបែដែលគេសម្លាប់កោសិកាក្រហមដោយស្វ័យប្រវត្តិ : - - - ផ្សេងទៀត
11591 - -ផលិតផលគ្មានជាតិអាល់កុលនៃប្រភេទប្រើសម្រាប់ការផលិតភេសជ្ជៈ : - - -ផលិតផលនៃប្រភេទប្រើជាវត្ថុធាតុដើមសម្រាប់ការផលិតកំហាប់ដែលមានសមាសធាតុចម្រុះ
11592 - -ផលិតផលគ្មានជាតិអាល់កុលនៃប្រភេទប្រើសម្រាប់ការផលិតភេសជ្ជៈ : - - -សារជាតិខាប់ផ្សំសម្រាប់រលាយក្នុងទឹកដើម្បីផលិតភេសជ្ជៈ
Next Entries
Old Entries