ឈ្មោះ តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000
មតិយោបល់ សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់
មានសុពលភាពចាប់ពី 28/12/2000
មានសុពលភាពដល់ 31/12/9999
ឯកសារយោង
លេខកូដបច្ចេកទេស B33
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
ថ្ងៃបង្កើត 2023-03-08 06:16:55
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព 2023-03-08 06:16:55
ស្ថានភាព publish
ប្រភេទនៃវិធានការ Packaging Requirement
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ
លេខកូដ UN 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

វិធាននេះមានសុពលភាពទៅលើទំនិញវត្ថុធាតុដើម


កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម ការពិពណ៌នា
11603 - -ល្បាយអាហារសម្រាប់បំប៉នសុខភាព
11604 - - ផ្សេងទៀត: - - -ល្បាយផ្សេងទៀតនៃសារធាតុគីមីលាយជាមួយគ្រឿងបរិភោគ ឬសារធាតុផ្សេងទៀតលាយជាមួយសារជាតិបំប៉ន នៃប្រភេទប្រើសម្រាប់ការ ផលិតអាហារ
11605 - - ផ្សេងទៀត: - - - អាហារកែច្នៃ ពីយិនសិន
11606 - - ផ្សេងទៀត: - - - អាហារកែច្នៃ សំរាប់កុមារខ្វះជីវជាតិស្ករទឹកដោះគោ
11607 - - ផ្សេងទៀត: - - -ផលិតផលអាហារផ្សេងៗសម្រាប់កូនក្មេង
11608 - - ផ្សេងទៀត: - - - ដំណាប់សេរីកៃយ៉ា
11609 - - ផ្សេងទៀត: - - -អាហារឱសថផ្សេងទៀត
11610 - - ផ្សេងទៀត: - - -សារជាតិរសផ្សេងទៀត
11611 - - ផ្សេងទៀត: - - - ផ្សេងទៀត
11612 - ទឹករួមទាំងទឹករ៉ែ និងទឹកមាន​បញ្ចូល​ហ្គាស
Next Entries
Old Entries