ឈ្មោះ | តម្រូវការតាមដានជាចាំបាច់សម្រាប់ម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
Validity From | 28/12/2000 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B859 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:16:55 |
Updated Date | 2023-03-08 06:16:55 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកការផ្ទៀងផ្ទាត់ |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11615 | - - ទឹករ៉ែដែលមានពពុះ ឬ ទឹកដែលមានហ្គាស មានរសជាតិ |
11616 | - - ផ្សេងទៀត |
11617 | - - ទឹកម្សៅ UHT ដែលមានរសជាតិទឹកដោះគោ |
11618 | - - ទឹកសណ្ដែកដែលមានរសជាតិ ទឹកដោះគោ |
11619 | - - ភេសជ្ជៈគ្មានហ្គាសធ្វើរួចស្រេចសម្រាប់ប្រើការភ្លាមៗដោយគ្មានការលាយទឹក ផ្សេងទៀត ។ |
11620 | - - ផ្សេងទៀត |
11621 | - ស្រាបៀរពណ៌ខ្មៅ និងភេសជ្ជៈផតតេ |
11622 | - ស្រាបៀរផ្សេងទៀត រួមទាំងភេសជ្ជៈអាលេ (ភេសជ្ជៈស្រដៀងស្រាបៀរ) |
11623 | - ស្រាមានពពុះ |
11624 | - - -ស្រា : - - - -មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |