ឈ្មោះ | ផលិតផលនិងប្រព័ន្ធទាំងអស់ត្រូវតែអនុលោមមានស្តង់ដាររនៃក្រសួងដែលពាក់ព័ន្ធ |
ការពិពណ៌នា | ការធានាឱ្យមានសុវត្ថិភាពនិងទប់ស្កាត់ការប៉ះពាល់ដល់វិស័យសាធារណៈឬសេដ្ឋកិច្ចជាតិគ្រប់ប្រភេទនៃផលិតផលឬប្រព័ន្ធ អនុលោមតាមស្តង់ដារកម្ពុជា (ISC) បានអនុម័តដោយក្រុមប្រឹក្សាស្តង់ដារជាតិនិងប្រកាសឱ្យប្រើដោយរដ្ឋមន្ត្រី |
មតិយោបល់ | ដើម្បីពង្រឹងស្តង់ដាររជាតិសម្រាប់ផលិតផលទំនិញសម្ភារ, សេវាកម្ម, ការអនុវត្តន៍និងការប្រតិបត្ដិការនិងដើម្បីលើកកម្ពស់ការអនុវត្តស្តង់ដាររ |
Validity From | 23/06/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B83 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:08 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកសញ្ញាបត្រ |
Legal/Regulation | Law on Standards of Cambodia |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10613 | - - ផ្សេងទៀត |
10614 | - - ហ្រ្វូម៉ា (មិនងំឬទុកមិនបានយូរ) រួមទាំងហ្រ្វូម៉ាធ្វើពីកាកទឹកដោះ |
10615 | - - ទឹកដោះកក |
10616 | - - ខ្ចប់ជាកញ្ចប់ មានទម្ងន់សរុបលើសពី ២០គីឡូក្រាម |
10617 | - - ផ្សេងទៀត |
10618 | - ហ្រ្វូម៉ាកែច្នៃ មិនកោសឬ មិនកិនជាម្សៅ |
10619 | - ហ្រ្វូម៉ាមានសរសៃពណ៌ខៀវ និងហ្រ្វូម៉ាផ្សេងទៀតដែលមានសរសៃៗ ធ្វើពី Penicillium roqueforti |
10620 | - ហ្រ្វូម៉ាដទៃទៀត |
10991 | - ម្សៅស្រូវសាលី |
10992 | - ម្សៅមេស្លីន |