ឈ្មោះ ការតម្រូវអោយមានគុណភាពសម្រាប់ផលិតផលឧស្សាហកម្មនិងសិប្បកម្ម
ការពិពណ៌នា ដើម្បីធានាបាននូវភាពត្រឹមត្រូវក្នុងការបិទស្លាករោងចក្រ សហគ្រាស និងសិប្បកម្ម ផលិតករត្រូវតែចុះបញ្ជីផលិតផលរបស់ខ្លួនមុនពេលចូលទៅក្នុងទីផ្សារប្រទេសកម្ពុជា
មតិយោបល់ ការការពារអតិថិជននិងទប់ស្កាត់ការហូរចូលផលិតផលក្លែងក្លាយទៅក្នុងពាណិជ្ជកម្មប្រទេសកម្ពុជា
Validity From 31/01/2000
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B83
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:17:00
Updated Date 2023-03-08 06:17:00
Status publish
Measure Type បទដ្ឋានបច្ចេកទេស
Legal/Regulation ប្រកាសស្តីពីការចុះបញ្ជីផលិតឧស្សាហកម្ម
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10613 ​​- ​​- ផ្សេងទៀត
10614 ​​- ​​- ហ្រ្វូម៉ា (មិនងំឬទុកមិនបានយូរ) រួមទាំងហ្រ្វូម៉ាធ្វើពីកាកទឹកដោះ
10615 ​​- ​​- ទឹកដោះកក
10616 ​​- ​​- ខ្ចប់ជាកញ្ចប់ មានទម្ងន់សរុបលើសពី ២០គីឡូក្រាម
10617 ​​- ​​- ផ្សេងទៀត
10618 ​​- ហ្រ្វូម៉ាកែច្នៃ មិនកោសឬ មិនកិនជាម្សៅ
10619 ​​- ហ្រ្វូម៉ា​មាន​សរសៃ​ពណ៌​ខៀវ និង​ហ្រ្វូម៉ា​ផ្សេង​ទៀត​ដែល​មាន​សរសៃៗ ធ្វើ​ពី Penicillium roqueforti
10620 ​​- ហ្រ្វូម៉ាដទៃទៀត
10991 - ម្សៅស្រូវសាលី
10992 - ម្សៅមេស្លីន
Next Entries
Old Entries