ឈ្មោះ តម្រូវការវេចខ្ចប់សម្រាប់រុក្ខជាតិអោយនៅដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ
ការពិពណ៌នា មធ្យោបាយដឹកជញ្ជូននៃរុក្ខជាតិដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិ ត្រូវវេចខ្ចប់ឱ្យបានត្រឹមត្រូវទប់ស្កាត់ការលេចធ្លាយឬកំពប់ ដើម្បីការពារផលិតកម្មកសិកម្មនិងជីវចំរុះ
មតិយោបល់ ដើម្បីបងា្ករសេចក្តីណែនាំនៃការដាច់ដោយឡែកនិងសត្វដ៏គ្រោះថ្នាក់ចូលទៅក្នុងទឹកដីនៃប្រទេសកម្ពុជាការរាលដាលពីតំបន់មួយទៅតំបន់ផ្សេងទៀតនៅក្នុងដែនដីដដែលនោះឬទៅបណ្តាប្រទេសផ្សេងទៀតតាមរយៈមធ្យោបាយណាមួយនៃការដឹកជញ្ជូននៅក្នុងគោលបំណងដើម្បីការពារការផលិតកសិកម្មនិងជីវចំរុះ
Validity From 13/03/2003
Validity To 31/12/9999
Reference មាត្រា៨(៣)
Technical Code A33
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:16:57
Updated Date 2023-03-08 06:16:57
Status publish
Measure Type Packaging Requirement
Legal/Regulation អនុក្រឺត្យលេខ១៥ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យភូតគាមអនាម័យ
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11055 ​​​- គ្រាប់ឆៃថាវស្ករ
11056 ​​​- ​​​- គ្រាប់សៅ្ម Lucerne (alfalfa)
11057 ​​​- ​​​- គ្រាប់រុក្ខជាតិ Clover
11058 ​​​- ​​​- គ្រាប់ស្មៅ Fescue
11059 ​​​- ​​​- គ្រាប់សៅ្ម ខៀវ Kentucky
11060 ​​​- ​​​- គ្រាប់សៅ្មរ៉ៃ
11061 ​​​- ​​​- ​​​- គ្រាប់ស្មៅទីម៉ូធី
11062 ​​​- ​​​- ​​​- គ្រាប់ឆៃថាវ
11063 ​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត
11064 ​​​- គ្រាប់រុក្ខជាតិ herbaceous ដាំដុះជាចាំបាច់សម្រាប់យកផ្ការបស់វា
Next Entries
Old Entries