ឈ្មោះ | តម្រូវការតាមដានជាចាំបាច់សម្រាប់ម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ |
Validity From | 28/12/2000 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B859 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:16:55 |
Updated Date | 2023-03-08 06:16:55 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកការផ្ទៀងផ្ទាត់ |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11635 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |
11636 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11637 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |
11638 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលមិនលើស ១៥ % |
11639 | - - មានចំណុះជាតិអាល់កុលលើសពី ១៥ % |
11640 | - ស៊ីដ្រ និង ភេសជ្ជៈធ្វើដោយទឹកដមផ្លែពែរ |
11641 | -ស្រាសាកេ |
11642 | - ស្រាតូឌី |
11643 | - ស្រាហ្សែនឌី |
11644 | -ផ្សេងទៀត រួមទាំងទឹកត្នោតជូរ : - -ស្រាអង្ករផ្សេងទៀត (រួមទាំងស្រាអង្ករមានជាតិថ្នាំ) |