ឈ្មោះ | តម្លៃសេវាសម្រាប់ការផ្តល់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើម |
ការពិពណ៌នា | តម្លៃសេវាសម្រាប់ការផ្តល់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើមសម្រាប់ផលិតផលផ្សេងៗ |
មតិយោបល់ | ការប្រមូលថ្លៃចំណាយសម្រាប់ការចេញវិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើម |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 28/12/2012 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | ឧបសម្ព័ន្ធ II.1 |
លេខកូដបច្ចេកទេស | O |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:11 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:11 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | Rule of Origin |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសលេខ៩៨៥ស្តីពីការផ្តល់សេវាសាធារណៈរបស់ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
លេខកូដ UN | 2150-RULES OF ORIGIN* |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
ឈ្មោះនីតិវិធី | ការពិពណ៌នា | ប្រភេទ | ចូលមើលនីតិវិធីជាមួយនឹងឯកសារលម្អិតពាក់ព័ន្ធ |
---|---|---|---|
ពាក្យសុំសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្រនៃប្រភពដើម | នីតិវិធីសម្រាប់សុំគ្រប់សំណុំបែបបទនៃ វិញ្ញាបនបត្រ នៃប្រភពដើម | មើល |
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10553 | - - -រស់ |
10554 | - - -ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10555 | - - -បង្កក |
10556 | - - -ក្រៀម ប្រឡាក់អំបិល ឬត្រាំទឹកអំបិល ឆ្អើរ |
10557 | - - -រស់ |
10558 | - - -ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10559 | - - -បង្កក |
10560 | - - -ដែលក្រៀម ប្រឡាក់អំបិល ឬត្រាំទឹកអំបិល ឆ្អើរ |
10561 | - - -ផ្សេងទៀត |
10562 | - - -រស់ |