ឈ្មោះ | តម្រូវការទទួលបានវិញ្ញាបនបត្រPhytosanitaryនិង /ឬ វិញ្ញាបនបត្រ Phytosanitary នាំចេញឡើងវិញពេលនាំចូលនិងឆ្លងកាត់រុក្ខជាតិអោយនៅដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិទាំងអស់ |
ការពិពណ៌នា | រុក្ខជាតិដាច់ដោយឡែកនិងផលិតផលរុក្ខជាតិនាំចេញ នាំចូល និងធ្វើដំណើរឆ្លងកាត់ប្រទេសកម្ពុជាត្រូវមានវិញ្ញាបនបត្រ័ phytosanitary និង / ឬវិញ្ញាបនបត្រ phytosanitary ការនាំចេញនិង / ឬការនាំចេញរបស់ប្រទេសដើម្បីការពារការផលិតកសិកម្មនិងជីវចំរុះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីបងា្ករសេចក្តីណែនាំនៃការដាច់ដោយឡែកនិងសត្វដ៏គ្រោះថ្នាក់ចូលទៅក្នុងទឹកដីនៃប្រទេសកម្ពុជាការរាលដាលពីតំបន់មួយទៅតំបន់ផ្សេងទៀតនៅក្នុងដែនដីដដែលនោះឬទៅបណ្តាប្រទេសផ្សេងទៀតតាមរយៈមធ្យោបាយណាមួយនៃការដឹកជញ្ជូននៅក្នុងគោលបំណងដើម្បីការពារការផលិតកសិកម្មនិងជីវចំរុះ |
Validity From | 10/05/2010 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | មាត្រា ៣ (ចំនុច១) |
Technical Code | A83 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:17:09 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:09 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកសញ្ញាបត្រ |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីពីនីតិវិធីនៃការត្រួតពិនិត្យភូតគាមអនាម័យ |
Un Code | 0340-Certification requirement |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11125 | - ឫស្សី |
11126 | - -នៅទាំងមូល : - - -នៅស្រស់ |
11127 | - -នៅទាំងមូល : - - -សម្អាតរួច ហើយត្រាំក្នុងទឹកស្ពាន់ធ័រ |
11128 | - -នៅទាំងមូល : - - - ផ្សេងទៀត |
11129 | - -ច្រៀកបណ្តូល : - - -ដ្យាម៉ែត្រមិនលើសពី ១២មម |
11130 | - -ច្រៀកបណ្តូល : - - - ផ្សេងទៀត |
11131 | - -សកសម្បក |
11132 | - - ផ្សេងទៀត |
11133 | - ផ្សេងទៀត |
11134 | - សរសៃកប្បាស |