| ឈ្មោះ | តម្រូវការសម្រាប់បង់សោហ៊ុយរដ្ឋបាលសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ដើមកំណើត (From A and N) ហើយដែលត្រុវបានកំនត់លើការនាំចេញលើគ្រប់បផលិតផលទាំងអស់ពីកម្ពុជាទៅគ្រប់ទិសដៅ |
| ការពិពណ៌នា | តម្រូវការសម្រាប់បង់សោហ៊ុយរដ្ឋបាលសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ដើមកំណើត (From A and N) ហើយដែលត្រុវបានកំនត់លើការនាំចេញលើគ្រប់បផលិតផលទាំងអស់ពីកម្ពុជាទៅគ្រប់ទិសដៅ |
| មតិយោបល់ | ចំនូលរដ្ឋាភិបាល |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 09/02/2007 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | មាត្រា 4 |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | P5 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:17 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:17 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | Taxes and charges |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសអន្តរក្រសួងស្តីពីការកែសំរួលការកំណត់កំរ៉ៃគ្រប់គ្រងការនាំចេញ(Export Management Fee) និងសោហ៊ុយពាក់ព័ន្ធ |
| លេខកូដ UN | 2280-Export taxes and charges |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| ឈ្មោះនីតិវិធី | ការពិពណ៌នា | ប្រភេទ | ចូលមើលនីតិវិធីជាមួយនឹងឯកសារលម្អិតពាក់ព័ន្ធ |
|---|---|---|---|
| ពាក្យសុំសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្រនៃប្រភពដើម | នីតិវិធីសម្រាប់សុំគ្រប់សំណុំបែបបទនៃ វិញ្ញាបនបត្រ នៃប្រភពដើម | មើល |
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 10613 | - - ផ្សេងទៀត |
| 10614 | - - ហ្រ្វូម៉ា (មិនងំឬទុកមិនបានយូរ) រួមទាំងហ្រ្វូម៉ាធ្វើពីកាកទឹកដោះ |
| 10615 | - - ទឹកដោះកក |
| 10616 | - - ខ្ចប់ជាកញ្ចប់ មានទម្ងន់សរុបលើសពី ២០គីឡូក្រាម |
| 10617 | - - ផ្សេងទៀត |
| 10618 | - ហ្រ្វូម៉ាកែច្នៃ មិនកោសឬ មិនកិនជាម្សៅ |
| 10619 | - ហ្រ្វូម៉ាមានសរសៃពណ៌ខៀវ និងហ្រ្វូម៉ាផ្សេងទៀតដែលមានសរសៃៗ ធ្វើពី Penicillium roqueforti |
| 10620 | - ហ្រ្វូម៉ាដទៃទៀត |
| 10621 | - - នៃបក្សីស្រុកនៃអម្បូរ Gallus domesticus |
| 10622 | - - - នៃទា |