ឈ្មោះ | តម្រូវការសុវត្ថិភាពនិងសុខភាពដែលនឹងដាក់លើទំនិញ (ព្រមទាំងទំនិញដែលបាននាំចូល) ដែលកំពុងធ្វើចរាចរក្នុងប្រទេសកម្ពុជា |
ការពិពណ៌នា | អ្នកផលិតនិងអ្នកផ្តល់សេវាត្រូវបានតម្រូវអោយបញ្ជាក់ក្នុងទំនិញជាភាសាខ្មែរនូវគឿងផ្សំ សមាសធាតុ របៀបប្រើ ថ្ងៃផលិត ថ្ងៃផុតកំនត់ និងតម្រូវការផ្សេងទៀត |
មតិយោបល់ | សុវត្ថិភាពនិងសុខភាពនៃអ្នកប្រើ |
Validity From | 21/06/2000 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B31 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:06 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:06 |
Status | publish |
Measure Type | Labeling Requirement |
Legal/Regulation | ច្បាប់ស្តីពីការគ្រប់គ្រងគុណភាព សុវត្ថិភាពលើផលិតផល ទំនិញ និងសេវា |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10613 | - - ផ្សេងទៀត |
10614 | - - ហ្រ្វូម៉ា (មិនងំឬទុកមិនបានយូរ) រួមទាំងហ្រ្វូម៉ាធ្វើពីកាកទឹកដោះ |
10615 | - - ទឹកដោះកក |
10616 | - - ខ្ចប់ជាកញ្ចប់ មានទម្ងន់សរុបលើសពី ២០គីឡូក្រាម |
10617 | - - ផ្សេងទៀត |
10618 | - ហ្រ្វូម៉ាកែច្នៃ មិនកោសឬ មិនកិនជាម្សៅ |
10619 | - ហ្រ្វូម៉ាមានសរសៃពណ៌ខៀវ និងហ្រ្វូម៉ាផ្សេងទៀតដែលមានសរសៃៗ ធ្វើពី Penicillium roqueforti |
10620 | - ហ្រ្វូម៉ាដទៃទៀត |
10621 | - - នៃបក្សីស្រុកនៃអម្បូរ Gallus domesticus |
10622 | - - - នៃទា |