| ឈ្មោះ | តម្រូវការជាចាំបាច់សម្រាប់បិទស្លាកម្ហូបអាហារវេចខ្ចប់និងម្ហូបអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ | 
| ការពិពណ៌នា | ដើម្បីធានាបាននូវការបិទស្លាកត្រឹមត្រូវនៃរោងចក្រ, សហគ្រាស, និងសិប្បកម្ម ត្រូវតែដាក់ស្លាករាល់អាហារដែលវេចខ្ចប់ទាំងអស់ទៅតាមស្ដង់ដារCS 001-2000 | 
| មតិយោបល់ | សម្រាប់ការការពារអតិថិជននិងបង្ការពីការក្លែងក្លាយ, ការយល់ច្រឡំនិងការបញ្ឆោតក្នុងការដាក់ស្លាកសញ្ញានៃអាហារវេចខ្ចប់និងអាហារដែលត្រូវផ្គត់ផ្គង់ | 
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 28/12/2000 | 
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 | 
| ឯកសារយោង | |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | B33 | 
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម | 
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:55 | 
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:55 | 
| ស្ថានភាព | publish | 
| ប្រភេទនៃវិធានការ | Packaging Requirement | 
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 001-2000 “ ការបិទស្លាកផលិតផលចំណីអាហារ | 
| លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition | 
    ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា | 
|---|---|
| 10993 | - ម្សៅពោត | 
| 10994 | - -ម្សៅអង្ករ | 
| 10995 | - -ម្សៅអង្កររ៉ៃ | 
| 10996 | - - ផ្សេងទៀត | 
| 10997 | -សាច់គ្រាប់ធញ្ញជាតិ និងម្សៅគ្រើមៈ - - - ចុងអង្ករ នៃស្រូវសាលី Durum ឬ hard semolina | 
| 10998 | -សាច់គ្រាប់ធញ្ញជាតិ និងម្សៅគ្រើមៈ - - - ផ្សេងទៀត | 
| 10999 | - - ពីពោត | 
| 11000 | - - - ពីមេស្លីន | 
| 11001 | - - - ពីអង្ករ | 
| 11002 | - - - ផ្សេងទៀត |