ឈ្មោះ តម្រូវការវិញ្ញាបនបត្រការត្រួតពិនិត្យគុណភាពសម្រាប់ការនាំចូលផលិតផលនេសាទ
ការពិពណ៌នា ពាណិជ្ជកម្មនាំចូលនូវផលិតផលនេសាទអាចធ្វើបាននៅពេលវិញ្ញាបនបត្រត្រួតពិនិត្យគុណភាពនៃរោគវិទ្យានេសាទមួយត្រូវបានផ្តល់ឱ្យដោយប្រទេសនាំចេញ
មតិយោបល់ ដើម្បីគ្រប់គ្រងការនាំចេញ ការនាំចូលផលិតផលនេសាទ
Validity From 21/05/2006
Validity To 31/12/9999
Reference មាត្រា៦៧(៣)
Technical Code A83
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:17:12
Updated Date 2023-03-08 06:17:12
Status publish
Measure Type តម្រូវការផ្នែកសញ្ញាបត្រ
Legal/Regulation ច្បាប់ស្តីពីជលផល
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10311 - -ត្រីសាឌីន (Sardina pilchardus, Sardinops spp.), ត្រីសាឌីនឡា (Sardinella spp.), ត្រី brisling or ត្រីសាឌីន​អឺរ៉ុប​តូចៗ (Sprattus sprattus)
10312 - -ត្រីស្បៃកា (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus)
10313 - -ត្រីស្បៃកា​ប្រភេទ Jack និង​ប្រភេទ horse (Trachurus spp.)
10314 - -ត្រីកូប៊ីយ៉ា -cobia (Rachycentron canadum)
10315 - -ត្រីដាវ (Xiphias gladius)
10316 - -ត្រីម័ររុយ (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus)
10317 - -ត្រី Haddock (Melanogrammus aeglefinus)
10318 - -ត្រី Coalfish (Pollachius virens)
10319 - -ត្រី Hake (Merluccius spp., Urophycis spp.)
10320 - -ត្រី Alaska Pollack (Theragra chalcogramma)
Next Entries
Old Entries