ឈ្មោះ | តម្រូវការអនាម័យចាំបាច់សម្រាប់ការនាំចេញសត្វរស់ |
ការពិពណ៌នា | វិធានការនេះកំណត់ពីតម្រូវការអនាម័យសម្រាប់ការនាំចេញសត្វមានជីវិត ដែលមានលក្ខខណ្ឌដូចតទៅ៖ សុខភាពល្អ ត្រូវនាំមកពីតំបន់មិនប៉ះពាល់ជំងឺ ឬមិនត្រូវឆ្លងកាត់តំបន់ប៉ះពាល់សត្វ និងចាក់វ៉ាក់សាំងស្របតាមការកំណត់របស់ អាជ្ញាធរផលិតកម្មសត្វ និងបសុព្យាបាល។ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារអាយុជីវិតសត្វ ឬសុខភាព ដោយធ្វើនិយតកម្ម ត្រួតពិនិត្យ និងធ្វើការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ និងផលិតផលសត្វ ចលនាចូល និងពីប្រទេសកម្ពុជា ដោយអនុលោមតាមច្បាប់បសុពេទ្យ ស្តីពីការនាំចេញ ការនាំចូល ការដឹកជញ្ជូន និងការដឹកជញ្ជូន។ |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 13/03/2003 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | មាត្រា 9.4, 10, 15.1, 21, 23 |
លេខកូដបច្ចេកទេស | P69 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:18:22 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:18:22 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | SPS Measures |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | អនុក្រឹត្យលេខ១៦ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វនិងផលិតផលមានដើមកំណើតពីសត្វ |
លេខកូដ UN | 2320-Export technical measures, n.e.s. |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11305 | - - - ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11306 | - - - ផ្សេងទៀត |
11307 | - - - ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11308 | - - - ផ្សេងទៀត |
11309 | - - - សាច់កំប៉ុងឆ្អិន : - - - - ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11310 | - - - សាច់កំប៉ុងឆ្អិន : - - - - ផ្សេងទៀត |
11311 | - - - ផ្សេងទៀត: - - - - ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
11312 | - - - ផ្សេងទៀត: - - - -ផ្សេងទៀត |
11313 | - នៃសត្វគោ |
11314 | - - ការីសាច់ចៀមដាក់ក្នុងប្រអប់បិទជិត |