ឈ្មោះ | តម្រូវការវេចខ្ចប់ និងស្លាកសញ្ញាសម្រាប់ផលិតផលបសុឱសថ និងផលិតផលចំណីសត្វ វត្ថុធាតុដើម ឬសារធាតុបន្ថែម |
ការពិពណ៌នា | សំបកវេចខ្ចប់នៃផលិតផលបសុឱសថដែលធ្វើពាណិជ្ជកម្ម ត្រូវផលិតពីវត្ថុធាតុដែលធានាមិនប្រែប្រួលលក្ខណៈរូប គីមី និងជីវៈនៃផលិតផលបសុឱសថ។ ស្លាកសញ្ញាព័ត៌មាននៃផលិតផលបសុឱសថ ត្រូវតែមានជាភាសាខ្មែរ អាចអានបាន ងាយយល់ និងមិនងាយរលុប និងត្រូវបោះពុម្ពផ្ទាល់លើសំបកវេចខ្ចប់ ឬត្រូវប្រើបរិយាយបណ្ណព័ត៌មានបន្ថែមតាមការចាំបាច់។ ព័ត៌មានអប្បបរមា និងគំរូស្លាកសញ្ញាព័ត៌មានសម្រាប់បសុឱសថ ត្រូវបានកំណត់ក្នុងនីតិវិធី និងការតម្រូវបមាណីយម្រាប់ការចុះបញ្ជីបសុឱសថ។ សំបកវេចខ្ចប់នៃផលិតផលចំណីសត្វ វត្ថុធាតុដើម ឬសារធាតុបន្ថែមដែលធ្វើពាណិជ្ជកម្ម ត្រូវផលិតពីវត្ថុធាតុដែលជាប់មាំល្អ ធន់នឹងធាតុអាកាស មិនបណ្តាលឲ្យប្រែប្រួលលក្ខណៈរូប និងគីមីនៃផលិតផលនិងផ្តល់ភាពងាយស្រួលដល់ការធ្វើពាណិជ្ជកម្ម និងការប្រើប្រាស់ ។ ស្លាកសញ្ញាព័ត៌មាននៃផលិតផលចំណីសត្វ វត្ថុធាតុដើម ឬសារធាតុបន្ថែម ត្រូវតែមានជាភាសាខ្មែរអាចអានបាន ងាយយល់ និងមិនងាយរលុប ដោយត្រូវបោះពុម្ពផ្ទាល់លើសំបកវេចខ្ចប ឬត្រូវប្រើបរិយាយបណ្ណព័ត៌មានបន្ថែមតាមការចាំបាច់ ។ ព័ត៌មានអប្បបរមា និងគំរូស្លាកសញ្ញាព័ត៌មានសម្រាប់ចំណីសត្វ វត្ថុធាតុដើម ឬសារធាតុបន្ថែមត្រូវបានកំណត់ក្នុង ងនីតិវិធី និងការតម្រូវបមាណីយសម្រាប់ការចុះបញ្ជី ។ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារសុខភាពសាធារណៈ និងធានាគុណភាពផលិតផលនាំចូល និងនាំចេញ។ |
Validity From | 28/01/2016 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | មាត្រា 36, 46 |
Technical Code | A31, A33, P69 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:18:24 |
Updated Date | 2023-03-08 06:18:24 |
Status | publish |
Measure Type | SPS Measures |
Legal/Regulation | ច្បាប់ស្តីពីសុខភាពសត្វ និងផលិតកម្មសត្វ |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10193 | - សាច់ទាំងមូល និងសាច់កាប់ជាដុំ |
10194 | - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
10195 | - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |
10196 | - សាច់ទាំងមូល និងសាច់កាប់ជាដុំ |
10197 | - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
10198 | - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |
10199 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
10200 | - - សាច់ភ្លៅ សាច់ស្មា និងសាច់កាប់ជាដុំ ជាប់ឆ្អឹង |
10201 | - - ផ្សេងទៀត |
10202 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |