ឈ្មោះ | តម្រូវការគោរពតាមនីតិវិធី ដើម្បីទទួលបានប័ណ្ណនៃប្រភពដើម |
ការពិពណ៌នា | អ្នកនាំចេញនូវទំនិញ ត្រូវតែគោរពទៅតាមនីតិវិធីថ្មីៗនៃការចេញនូវប័ណ្ណសម្គាល់ប្រភព និងត្រូវតែគោរពតាមនីតិវិធីនៃប្រទេសដែលនាំទំនិញចូល |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ផ្តល់ឲ្យអ្នកនាំទំនិញចេញនូវផលប្រយោជន៍ជាអាទិភាពចំពោះតម្លៃពន្ធ |
Validity From | 29/11/2013 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | O |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:07 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:07 |
Status | publish |
Measure Type | Rule of Origin |
Legal/Regulation | ប្រកាសអន្តរក្រសួងស្តីពីការកែសម្រួលនីតិវិធីក្នុងការបំពេញបែបបទនាំចេញទំនិញទៅក្រៅប្រទេស |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
Procedure Name | ការពិពណ៌នា | Category | View Procedure Detail with Relevant Forms |
---|---|---|---|
Application for Certificate of Origin | Procedure for application of all forms of Certificate of Origin | View |
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10193 | - សាច់ទាំងមូល និងសាច់កាប់ជាដុំ |
10194 | - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
10195 | - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |
10196 | - សាច់ទាំងមូល និងសាច់កាប់ជាដុំ |
10197 | - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
10198 | - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |
10199 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
10200 | - - សាច់ភ្លៅ សាច់ស្មា និងសាច់កាប់ជាដុំ ជាប់ឆ្អឹង |
10201 | - - ផ្សេងទៀត |
10202 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |