ឈ្មោះ តម្រូវការធ្វើតេស្តសម្រាប់ផលិតផលគំរូ
ការពិពណ៌នា ផលិតផលគំរូត្រូវតែធ្វើតេស្តនៅមន្ទីរពិសោធន៍សាធារណៈ ឬឯកជន ជាមួយនឹងដំណើរការដែលត្រូវបានទទួលស្គាល់
មតិយោបល់ សុវត្ថិភាពនិងសុខភាពនៃអ្នកប្រើ ។
មានសុពលភាពចាប់ពី 21/06/2000
មានសុពលភាពដល់ 31/12/9999
ឯកសារយោង
លេខកូដបច្ចេកទេស A82
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម
ថ្ងៃបង្កើត 2023-03-08 06:17:07
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព 2023-03-08 06:17:07
ស្ថានភាព publish
ប្រភេទនៃវិធានការ Testing Requirement
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ ច្បាប់ស្តីពីការគ្រប់គ្រងគុណភាព សុវត្ថិភាពលើផលិតផល ទំនិញ និងសេវា
លេខកូដ UN 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

វិធាននេះមានសុពលភាពទៅលើទំនិញវត្ថុធាតុដើម


កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម ការពិពណ៌នា
10753 ​​​​- ​​​​- ផ្លែ Capers ៖ ​​​​- ​​​​- ​​​​- រក្សា​ទុក​ឲ្យ​បាន​យូរ​ដោយ​ឧស្ម័ន​ស៊ុលហ្វួរ​ឌីអុកស៊ីដ
10754 ​​​​- ​​​​- ផ្លែ Capers ៖ ​​​​- ​​​​- ​​​​- ផ្សេងទៀត
10755 ​​​​​- ​​​​- ខ្ទឹម​បារាំង រក្សា​ទុក​ឲ្យ​បាន​យូរ​ដោយ​ឧស្ម័ន​ស៊ុលហ្វួរ​ឌីអុកស៊ីដ
10756 ​​​​​- ​​​​- ខ្ទឹម​បារាំង រក្សា​ទុក​ឲ្យ​បាន​យូរ​ដោយ​វិធីផ្សេង​ពី​ការ​ប្រើ​ឧស្ម័ន​ស៊ុលហ្វួរ​ឌីអុកស៊ីដ
10757 ​​​​- ​​​​- ផ្សេងទៀត រក្សាទុកដោយឧស្ម័នស៊ុលហ្វួរឌីអុកស៊ីត
10758 ​​​​- ​​​​- ផ្សេងទៀត
10759 ​​​​- ខ្ទឹមបារាំង
10760 ​​​​- ​​​​- ផ្សិតរាងឆ័ត្រនៃប្រភេទ Agaricus
10761 ​​​​- ​​​​- ផ្សិតត្រចៀកកណ្ដុរ (Auricularia spp.)
10762 ​​​​​- ​​​​- ផ្សិត​ឈើ (Tremella spp.)
Next Entries
Old Entries