ឈ្មោះ
ការពិពណ៌នា
មតិយោបល់
Validity From
Validity To
Reference
Technical Code
ទីភ្នាក់ងារ
Created Date
Updated Date
Status
Measure Type
Legal/Regulation
Un Code
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10203 ​​​​- ​​​- សាច់ភ្លៅ សាច់ស្មា និងសាច់កាប់ជាដុំ ជាប់ឆ្អឹង
10204 ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត
10205 ​​​​​- សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម ស្រស់ឬក្លាស្សេ
10206 ​​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ
10207 ​​​- ​​​- សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត
10208 ​​​- ​​​- សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង)
10209 ​​​​​- សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម កក
10210 ​​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ
10211 ​​​- ​​​- សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត
10212 ​​​- ​​​- សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង)
Next Entries
Old Entries