| ឈ្មោះ | តម្រូវការសម្រាប់បង់សោហ៊ុយរដ្ឋបាលសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ដើមកំណើត (From A and N) ហើយដែលត្រុវបានកំនត់លើការនាំចេញលើគ្រប់បផលិតផលទាំងអស់ពីកម្ពុជាទៅគ្រប់ទិសដៅ |
| ការពិពណ៌នា | តម្រូវការសម្រាប់បង់សោហ៊ុយរដ្ឋបាលសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ដើមកំណើត (From A and N) ហើយដែលត្រុវបានកំនត់លើការនាំចេញលើគ្រប់បផលិតផលទាំងអស់ពីកម្ពុជាទៅគ្រប់ទិសដៅ |
| មតិយោបល់ | ចំនូលរដ្ឋាភិបាល |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 09/02/2007 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | មាត្រា 4 |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | P5 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:17 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:17 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | Taxes and charges |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសអន្តរក្រសួងស្តីពីការកែសំរួលការកំណត់កំរ៉ៃគ្រប់គ្រងការនាំចេញ(Export Management Fee) និងសោហ៊ុយពាក់ព័ន្ធ |
| លេខកូដ UN | 2280-Export taxes and charges |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| ឈ្មោះនីតិវិធី | ការពិពណ៌នា | ប្រភេទ | ចូលមើលនីតិវិធីជាមួយនឹងឯកសារលម្អិតពាក់ព័ន្ធ |
|---|---|---|---|
| ពាក្យសុំសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្រនៃប្រភពដើម | នីតិវិធីសម្រាប់សុំគ្រប់សំណុំបែបបទនៃ វិញ្ញាបនបត្រ នៃប្រភពដើម | មើល |
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 10203 | - - សាច់ភ្លៅ សាច់ស្មា និងសាច់កាប់ជាដុំ ជាប់ឆ្អឹង |
| 10204 | - - ផ្សេងទៀត |
| 10205 | - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម ស្រស់ឬក្លាស្សេ |
| 10206 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
| 10207 | - - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
| 10208 | - - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |
| 10209 | - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម កក |
| 10210 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
| 10211 | - - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
| 10212 | - - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |