ឈ្មោះ | តម្រូវការការត្រួតពិនិត្យទំនិញដែលត្រូវបាននាំចេញ និងមធ្យោបាយដឹកជញ្ជូន |
ការពិពណ៌នា | ទំនិញដែលត្រូវបាននាំចេញទាំងអស់ មិនថាតម្រូវអោយបង់ពន្ធគយ រឺពន្ធការ ព្រមទាំងមធ្យោបាយដឹកជញ្ជូនទំនិញទាំងនោះចេញពីតំបន់គយត្រូវត្រួតពិនិត្យដោយគយ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីគ្រប់គ្រងទំនិញដែលបាននាំចេញ |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 15/02/2008 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | ប្រការ 5 |
លេខកូដបច្ចេកទេស | P9 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:05 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:05 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | អធិការកិច្ច |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីការរាយការណ៏ ការធ្វើចរាចរ ការធ្វើសន្និធិ និងការដឹកជញ្ជូន ទំនិញនាំចេញ |
លេខកូដ UN | 2350-Export measures n.e.s. |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10203 | - - សាច់ភ្លៅ សាច់ស្មា និងសាច់កាប់ជាដុំ ជាប់ឆ្អឹង |
10204 | - - ផ្សេងទៀត |
10205 | - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម ស្រស់ឬក្លាស្សេ |
10206 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
10207 | - - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
10208 | - - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |
10209 | - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម កក |
10210 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
10211 | - - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
10212 | - - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |