ឈ្មោះ តម្រូវការសុវត្ថិភាពនិងសុខភាពដែលនឹងដាក់លើទំនិញ (ព្រមទាំងទំនិញដែលបាននាំចូល) ដែលកំពុងធ្វើចរាចរក្នុងប្រទេសកម្ពុជា
ការពិពណ៌នា អ្នកផលិតនិងអ្នកផ្តល់សេវាត្រូវបានតម្រូវអោយបញ្ជាក់ក្នុងទំនិញជាភាសាខ្មែរនូវគឿងផ្សំ សមាសធាតុ របៀបប្រើ ថ្ងៃផលិត ថ្ងៃផុតកំនត់ និងតម្រូវការផ្សេងទៀត
មតិយោបល់ សុវត្ថិភាពនិងសុខភាពនៃអ្នកប្រើ
Validity From 21/06/2000
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code B31
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម
Created Date 2023-03-08 06:17:06
Updated Date 2023-03-08 06:17:06
Status publish
Measure Type Labeling Requirement
Legal/Regulation ច្បាប់ស្តីពីការគ្រប់គ្រងគុណភាព សុវត្ថិភាពលើផលិតផល ទំនិញ និងសេវា
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10203 ​​​​- ​​​- សាច់ភ្លៅ សាច់ស្មា និងសាច់កាប់ជាដុំ ជាប់ឆ្អឹង
10204 ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត
10205 ​​​​​- សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម ស្រស់ឬក្លាស្សេ
10206 ​​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ
10207 ​​​- ​​​- សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត
10208 ​​​- ​​​- សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង)
10209 ​​​​​- សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម កក
10210 ​​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ
10211 ​​​- ​​​- សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត
10212 ​​​- ​​​- សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង)
Next Entries
Old Entries