ឈ្មោះ | បុគ្គល ឬនីតិបុគ្គល ដែលនាំចូល និងនាំចេញពូជសត្វ ឬផលិតពូជសត្វ ឬបង្កើតពូជសត្វថ្មី ត្រូវដាក់ពាក្យសុំចុះបញ្ជី និងបញ្ជាក់ពូជសត្វ និងពូជថ្មី នៅអង្គភាពជំនាញទទួលបន្ទុកសុខភាព និងផលិតកម្មសត្វ។ បុគ្គល ឬនីតិបុគ្គលដែលនាំចូល នាំចេញ ផលិត ឬលាយបសុឱសថ ក្នុងគោលបំណងធ្វើពាណិជ្ជ |
ការពិពណ៌នា | គ្រឹះស្ថាននាំចូល នាំចេញ ផលិតលាយផ្សំ វេចខ្ចប់ជាថ្មីនូវផលិតផលចំណីសត្វ វត្ថុធាតុដើម និងសារធាតុបន្ថែមសម្រាប់ផលិតលាយផ្សំចំណីសត្វ ត្រូវមានបុគ្គលិកទទួលខុសត្រូវយ៉ាងតិចម្នាក់ ដែលជាសមាជិកគណៈបសុពេទ្យ ។ គ្រឹះស្ថាននាំចូល នាំចេញ ផលិតលាយផ្សំ វេចខ្ចប់ជាថ្មី ផ្គត់ផ្គង់ចែកចាយនូវបសុឱសថក្នុងស្រុក ត្រូវមានបុគ្គលិកទទួលខុសត្រូវយ៉ាងតិចម្នាក់ ដែលជាសមាជិកគណៈបសុពេទ្យ ។ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារសុខភាពសាធារណៈ និងធានាគុណភាពផលិតផលនាំចូល និងនាំចេញ។ |
Validity From | 28/01/2016 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | មាត្រា 21, 22, 32, 35, 45 |
Technical Code | A81, A89, P62, P69 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:18:24 |
Updated Date | 2023-03-08 06:18:24 |
Status | publish |
Measure Type | Licensing based on technical requirements |
Legal/Regulation | ច្បាប់ស្តីពីសុខភាពសត្វ និងផលិតកម្មសត្វ |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10203 | - - សាច់ភ្លៅ សាច់ស្មា និងសាច់កាប់ជាដុំ ជាប់ឆ្អឹង |
10204 | - - ផ្សេងទៀត |
10205 | - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម ស្រស់ឬក្លាស្សេ |
10206 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
10207 | - - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
10208 | - - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |
10209 | - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម កក |
10210 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
10211 | - - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
10212 | - - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |