ឈ្មោះ | តម្រូវការសម្រាប់ទំនិញនាំចេញដើម្បីបានឆ្លងកាត់ដែនដីពន្ធគយ និងដើម្បីគោរពតាមនីតិវិធីនៃការប្រកាសពន្ធគយក្នុងដែនដីពន្ធគយ |
ការពិពណ៌នា | ទំនិញនាំចេញចាំបាច់ត្រូវតែចូលដែនដីពន្ធគយដែលជិត ឬដែលបានកំនត់ និងដើម្បីអនុញ្ញាតិឲ្យមានការប្រាកាសពន្ធកយដោយអាជ្ញាធរពន្ធគយ |
មតិយោបល់ | ការពិនិត្យទំនិញនាំចូលក្នុងប្រទេសកម្ពុជា |
Validity From | 06/09/2010 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | ប្រការ 1, 2, 3, 4, 7, 8 |
Technical Code | P9 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ |
Created Date | 2023-03-08 06:17:10 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:10 |
Status | publish |
Measure Type | Export Measures |
Legal/Regulation | ប្រកាសស្តីពីការរាយការណ៍អំពីទំនិញនាពេលចូលក្នុងដែនគយនៃព្រះរាជា ណាចក្រកម្ពុជា |
Un Code | 2350-Export measures n.e.s. |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10203 | - - សាច់ភ្លៅ សាច់ស្មា និងសាច់កាប់ជាដុំ ជាប់ឆ្អឹង |
10204 | - - ផ្សេងទៀត |
10205 | - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម ស្រស់ឬក្លាស្សេ |
10206 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
10207 | - - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
10208 | - - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |
10209 | - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម កក |
10210 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
10211 | - - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
10212 | - - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |