ឈ្មោះ | តម្រូវការសម្រាប់អ្នកនាំចេញ នូវការចុះបញ្ជីទៅក្រសួងពាណិជ្ជកម្មដើម្បីទទួលបានប័ណ្ណបញ្ជាក់ដើមកំណើត |
ការពិពណ៌នា | ក្រុមហ៊ុន និងអ្នកនាំចេញទំនិញពីប្រទេសកម្ពុជាត្រូវតែមកចុះបញ្ជីដើម្បីមានសិទ្ធិគ្រប់គ្រាន់ក្នុងការនាំទំនិញចេញ នៅនាយកដ្ឋានបច្ចេកទេសនៃក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
មតិយោបល់ | សម្រាប់ផ្តល់ឲ្យអ្នកនាំទំនិញចេញនូវផលប្រយោជន៍ជាអាទិភាពចំពោះតម្លៃពន្ធ |
Validity From | 23/05/2013 |
Validity To | 28/11/2013 |
Reference | ប្រការ 2, 4 |
Technical Code | P9 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:07 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:07 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកចុះបញ្ជី |
Legal/Regulation | ប្រកាសលេខ.១១២ ស្តីពីការកែសម្រួលនីតិវិធីចេញវិញ្ញាបនប័ត្របញ្ជាក់ប្រភពដើមទំនិញ |
Un Code | 2350-Export measures n.e.s. |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10203 | - - សាច់ភ្លៅ សាច់ស្មា និងសាច់កាប់ជាដុំ ជាប់ឆ្អឹង |
10204 | - - ផ្សេងទៀត |
10205 | - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម ស្រស់ឬក្លាស្សេ |
10206 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
10207 | - - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
10208 | - - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |
10209 | - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម កក |
10210 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
10211 | - - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
10212 | - - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |