ឈ្មោះ តម្រូវការក្នុងការផ្តល់នូវវិញ្ញាបនបត្រអនាម័យពេលនាំចូលឬឆ្លងកាត់សត្វនិងផលិតផលសម្រាប់សត្វ
ការពិពណ៌នា សត្វនិងផលិតផលសត្វដែលនាំចូលមកក្នុងប្រទេសកម្ពុជាតាមរយៈការដឹកឆ្លងកាត់ ត្រូវតែផ្ដល់ពីប្រទេសនាំចេញនូវវិញ្ញាបនបត្រអនាម័យដើម្បីការពារការរីករាលដាលនៃជំងឺឆ្លង
មតិយោបល់ ដើម្បីការពារជីវិត ឬសុខភាពមនុស្ស សត្វតាមរយៈនិយតករ និងការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ និងផលិតផលសត្វ ដែលចរាចរចូល ឬចេញពីប្រទេសកម្ពុជា ដោយអនុលោមតាមវិធានបសុពេទ្យនៅលើការនាំចេញ នាំចូល ការឆ្លងកាត់ និងការដឹកជញ្ជូន
Validity From 13/03/2003
Validity To 31/12/9999
Reference មាត្រា ១៩,២៥
Technical Code A83
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:16:57
Updated Date 2023-03-08 06:16:57
Status publish
Measure Type តម្រូវការផ្នែកសញ្ញាបត្រ
Legal/Regulation អនុក្រឹត្យលេខ១៦ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វនិងផលិតផលមានដើមកំណើតពីសត្វ
Un Code 0340-Certification requirement
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10203 ​​​​- ​​​- សាច់ភ្លៅ សាច់ស្មា និងសាច់កាប់ជាដុំ ជាប់ឆ្អឹង
10204 ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត
10205 ​​​​​- សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម ស្រស់ឬក្លាស្សេ
10206 ​​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ
10207 ​​​- ​​​- សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត
10208 ​​​- ​​​- សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង)
10209 ​​​​​- សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម កក
10210 ​​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ
10211 ​​​- ​​​- សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត
10212 ​​​- ​​​- សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង)
Next Entries
Old Entries