ឈ្មោះ | តម្រូវការក្នុងការផ្តល់នូវវិញ្ញាបនបត្រអនាម័យពេលនាំចូលឬឆ្លងកាត់សត្វនិងផលិតផលសម្រាប់សត្វ |
ការពិពណ៌នា | សត្វនិងផលិតផលសត្វដែលនាំចូលមកក្នុងប្រទេសកម្ពុជាតាមរយៈការដឹកឆ្លងកាត់ ត្រូវតែផ្ដល់ពីប្រទេសនាំចេញនូវវិញ្ញាបនបត្រអនាម័យដើម្បីការពារការរីករាលដាលនៃជំងឺឆ្លង |
មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារជីវិត ឬសុខភាពមនុស្ស សត្វតាមរយៈនិយតករ និងការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ និងផលិតផលសត្វ ដែលចរាចរចូល ឬចេញពីប្រទេសកម្ពុជា ដោយអនុលោមតាមវិធានបសុពេទ្យនៅលើការនាំចេញ នាំចូល ការឆ្លងកាត់ និងការដឹកជញ្ជូន |
Validity From | 13/03/2003 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | មាត្រា ១៩,២៥ |
Technical Code | A83 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:16:57 |
Updated Date | 2023-03-08 06:16:57 |
Status | publish |
Measure Type | តម្រូវការផ្នែកសញ្ញាបត្រ |
Legal/Regulation | អនុក្រឹត្យលេខ១៦ ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វនិងផលិតផលមានដើមកំណើតពីសត្វ |
Un Code | 0340-Certification requirement |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10203 | - - សាច់ភ្លៅ សាច់ស្មា និងសាច់កាប់ជាដុំ ជាប់ឆ្អឹង |
10204 | - - ផ្សេងទៀត |
10205 | - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម ស្រស់ឬក្លាស្សេ |
10206 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
10207 | - - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
10208 | - - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |
10209 | - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម កក |
10210 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
10211 | - - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
10212 | - - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |