| ឈ្មោះ | តម្រូវការធ្វើតេស្តសម្រាប់ផលិតផលគំរូ |
| ការពិពណ៌នា | ផលិតផលគំរូត្រូវតែធ្វើតេស្តនៅមន្ទីរពិសោធន៍សាធារណៈ ឬឯកជន ជាមួយនឹងដំណើរការដែលត្រូវបានទទួលស្គាល់ |
| មតិយោបល់ | សុវត្ថិភាពនិងសុខភាពនៃអ្នកប្រើ ។ |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 21/06/2000 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | B82 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:07 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:07 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | Testing Requirement |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ច្បាប់ស្តីពីការគ្រប់គ្រងគុណភាព សុវត្ថិភាពលើផលិតផល ទំនិញ និងសេវា |
| លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 10203 | - - សាច់ភ្លៅ សាច់ស្មា និងសាច់កាប់ជាដុំ ជាប់ឆ្អឹង |
| 10204 | - - ផ្សេងទៀត |
| 10205 | - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម ស្រស់ឬក្លាស្សេ |
| 10206 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
| 10207 | - - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
| 10208 | - - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |
| 10209 | - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំរបស់សត្វចៀម កក |
| 10210 | - - សាច់ទាំងមូល និងកាប់ជាដុំ |
| 10211 | - - សាច់កាប់ជាប់ឆ្អឹងផ្សេងទៀត |
| 10212 | - - សាច់ (គ្មានជាប់ឆ្អឹង) |