ឈ្មោះ | តម្រូវការសុវត្ថិភាពនិងសុខភាពដែលនឹងដាក់លើទំនិញ (ព្រមទាំងទំនិញដែលបាននាំចូល) ដែលកំពុងធ្វើចរាចរក្នុងប្រទេសកម្ពុជា |
ការពិពណ៌នា | អ្នកផលិតនិងអ្នកផ្តល់សេវាត្រូវបានតម្រូវអោយបញ្ជាក់ក្នុងទំនិញជាភាសាខ្មែរនូវគឿងផ្សំ សមាសធាតុ របៀបប្រើ ថ្ងៃផលិត ថ្ងៃផុតកំនត់ និងតម្រូវការផ្សេងទៀត |
មតិយោបល់ | សុវត្ថិភាពនិងសុខភាពនៃអ្នកប្រើ |
Validity From | 21/06/2000 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | |
Technical Code | B31 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:06 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:06 |
Status | publish |
Measure Type | Labeling Requirement |
Legal/Regulation | ច្បាប់ស្តីពីការគ្រប់គ្រងគុណភាព សុវត្ថិភាពលើផលិតផល ទំនិញ និងសេវា |
Un Code | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10833 | - - ម្នាស់ |
10834 | - អាវ៉ូកាដូ |
10835 | - - ត្របែក |
10836 | - - ស្វាយ |
10837 | - - មង្ឃុត |
10838 | - - ស្រស់ |
10839 | - - ក្រៀម |
10840 | - ក្រូចខ្វិច (including tangerines and satsumas); ក្រូច clementines, ក្រូច wilkings និងក្រូចកាត់ពូជប្រហាក់ប្រហែលផ្សេងទៀត |
10841 | - ក្រូចថ្លុងសម្បកលឿង រាប់បញ្ចូលទាំងក្រូចថ្លុងសម្បកខៀវ |
10842 | - ក្រូចឆ្មារ Lemons ( Citrus limon, Citrus limonum) និងក្រូចឆ្មារ Limes (Citrus aurantifolia, Citrus latifolia) |