ឈ្មោះ | តម្លៃសេវាសម្រាប់ការផ្តល់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើម |
ការពិពណ៌នា | តម្លៃសេវាសម្រាប់ការផ្តល់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើមសម្រាប់ផលិតផលផ្សេងៗ |
មតិយោបល់ | ការប្រមូលថ្លៃចំណាយសម្រាប់ការចេញវិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើម |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 28/12/2012 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | ឧបសម្ព័ន្ធ II.1 |
លេខកូដបច្ចេកទេស | O |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:11 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:11 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | Rule of Origin |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសលេខ៩៨៥ស្តីពីការផ្តល់សេវាសាធារណៈរបស់ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
លេខកូដ UN | 2150-RULES OF ORIGIN* |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
ឈ្មោះនីតិវិធី | ការពិពណ៌នា | ប្រភេទ | ចូលមើលនីតិវិធីជាមួយនឹងឯកសារលម្អិតពាក់ព័ន្ធ |
---|---|---|---|
ពាក្យសុំសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្រនៃប្រភពដើម | នីតិវិធីសម្រាប់សុំគ្រប់សំណុំបែបបទនៃ វិញ្ញាបនបត្រ នៃប្រភពដើម | មើល |
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10833 | - - ម្នាស់ |
10834 | - អាវ៉ូកាដូ |
10835 | - - ត្របែក |
10836 | - - ស្វាយ |
10837 | - - មង្ឃុត |
10838 | - - ស្រស់ |
10839 | - - ក្រៀម |
10840 | - ក្រូចខ្វិច (including tangerines and satsumas); ក្រូច clementines, ក្រូច wilkings និងក្រូចកាត់ពូជប្រហាក់ប្រហែលផ្សេងទៀត |
10841 | - ក្រូចថ្លុងសម្បកលឿង រាប់បញ្ចូលទាំងក្រូចថ្លុងសម្បកខៀវ |
10842 | - ក្រូចឆ្មារ Lemons ( Citrus limon, Citrus limonum) និងក្រូចឆ្មារ Limes (Citrus aurantifolia, Citrus latifolia) |