ឈ្មោះ | តម្រូវការប្រតិវេទន៍គយសម្រាប់ការនាំចេញ |
ការពិពណ៌នា | រាល់ទំនិញនាំចេញទាំងអស់គឺតម្រូវឲ្យធ្វើប្រតិវេទន៍គយដោយស្របតាមនិតិវិធីប្រតិវេទន៍ដែលកំណត់ដោយប្រកាសនេះ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីគ្រប់គ្រងរាល់ទំនិញនាំចេញពីប្រទេសកម្ពុជា |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 26/12/2007 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | P9 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:24 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:24 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | Export Measures |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីបញ្ញត្តិ និងនីតិវិធីប្រតិវេទន៍គយ |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
ឈ្មោះនីតិវិធី | ការពិពណ៌នា | ប្រភេទ | ចូលមើលនីតិវិធីជាមួយនឹងឯកសារលម្អិតពាក់ព័ន្ធ |
---|---|---|---|
ការស្នើរសុុំប្រតិវេទន៍គយ | ការស្នើរសុុំប្រតិវេទន៍គយ | មើល |
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10893 | សម្បកផ្លែឈើពពួកក្រូចជូរ ឬផ្លែម៉ីឡុង (រួមទាំងឥឡឹក) ស្រស់ កក ស្ងួត ឬរក្សាទុកបណ្តោះអាសន្ន ក្នុងទឹកអំបិល ទឹកស្ពាន់ធ័រ ឬក្នុងសូលុយស្យុងបង្ការផ្អូមផ្សេងទៀត |
10894 | - - - អារ៉ាប៊ីកា WIB or Robusta OIB |
10895 | - - - ផ្សេងទៀត |
10896 | - - - អារ៉ាប៊ីកា WIB or Robusta OIB |
10897 | - - - ផ្សេងទៀត |
10898 | - - - មិនទាន់កិន |
10899 | - - - កិនរួច |
10900 | - - - មិនទាន់កិន |
10901 | - - - កិនរួច |
10902 | - - សម្បកកាហ្វេ រឹង និងស្រទាប់សម្បកស្តើង |