| ឈ្មោះ | តម្រូវការអធិការកិច្ចដោយផ្អែកលើវិធីសាស្រ្តគ្រប់គ្រងហានិភ័យសម្រាប់ទំនិញនាំចូល |
| ការពិពណ៌នា | រាល់ការសម្រេចក្នុងការចុះធ្វើអធិការកិច្ចនៃទំនិញនាំចូល ត្រូវបានផ្អែកទៅលើហានិភ័យដែលត្រូវបានកំណត់ និងត្រូវធ្វើឡើងដោយអធិការកិច្ចតែមួយ ។ CED ត្រូវរៀបចំរបាយការណ៍នៃអធិការកិច្ចនេះ |
| មតិយោបល់ | ដើម្បីធានាថាហានិភ័យជាក់លាក់មួយ ត្រូវផ្អែកទៅលើតុល្យភាពរវាងអន្តរាគមន៍តាមផ្លូវច្បាប់ និងការសម្រួលពាណិជ្ជកម្ម ដែលត្រូវបានសម្រេចដោយក្រសួង និងភ្នាក់ងារនានា ដែលចូលរួមនៅក្នុងការគ្រប់គ្រងនៃប្រតិបត្តិការនាំចេញ និងនាំចូល |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 03/01/2006 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | មាត្រា 9, 15 |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | C9 |
| ទីភ្នាក់ងារ | អន្តរទីភ្នាក់ងារ |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:11 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:11 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | អធិការកិច្ច |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | អនុក្រឹត្យលេខ២១ស្តីពីកិច្ចសម្រួលពាណិជ្ចកម្មតាមរយៈការគ្រប់គ្រងហានិភ័យ |
| លេខកូដ UN | 0800-Other formalities, n.e.s. |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 10213 | - សាច់ពពែ |
| 10214 | សាច់សត្វសេះ លា ឬសេះទេស លាទេស ស្រស់ ក្លាស្សេ ឬកក |
| 10215 | - ប្រភេទសត្វ គោ ក្របី ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
| 10216 | - - អណ្ដាត |
| 10217 | - - ថ្លើម |
| 10218 | - - ផ្សេងទៀត |
| 10219 | - ប្រភេទសត្វជ្រូក ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
| 10220 | - - ថ្លើម |
| 10221 | - - ផ្សេងទៀត |
| 10222 | - ផ្សេងទៀត ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |